52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Diversitats

  • susana negri
Centre Cívic Navas
Del 16 de maig al 29 de juny

Aquestes propostes ja han passat

Argentina és el protagonista del cicle de primavera

Aquest maig i juny el Centre Cívic Navas té nom de tango, ja que la nova edició de Diversitats. Cultures del món està dedicat a Argentina. El cicle és un projecte recent del centre cívic que vol donar a conèixer diferents cultures en col·laboració amb entitats de la ciutat i amb la intenció d’estendre el valor de la diversitat com a riquesa.
 
El país sud-americà, doncs, centra una sèrie d’activitats al voltant d’una cultura amarada de la d’altres països. I el cicle l’enceta precisament la conferència Tango: génesis e inmigración, el 16/05, sobre el ball més reconegut internacionalment, es tracta de la primera de les tres sessions que dedica al ball Roberto Daus. I el 5/06 L’emprenta catalana a l’Argentina exposa precisament la influència cultural del nostre país.
 
La música, és clar, protagonitza diverses activitats, com l’espectacle de música i ball de Gabriel Vallone (25/05), les melodies d’Amèrica del Sur de Remembranza (31/05), els concerts de les agrupacions musicals Proyecto Araca (7/06), Guido di Blasi NTP (14/06) i Kurepí (21/06).
 
I també es programa el concert teatralitzat Vidas de mujeres (17/05) i l’exposició De tango i llunes, un projecte pictòric de Susana Negri (de l’1 al 29/06). A banda, es fan també diversos tallers, com ara el de gastronomia o percussió.
 
Podeu consultar el programa complet aquí.

Activitats relacionades