52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Documental del mes: Enlloc com a casa

CC Ateneu Fort Pienc, CC La Casa Elizalde i Auditori Sant Martí
16, 21 i 30/03/2023
  • Cinema

Un viatge existencial convertit en un clam anticorrupció

«El problema va arribar quan vaig entendre que no tot semblava que fos legal». La Priyangika Samathie és una dona noruega nascuda a Sri Lanka. Adoptada quan tenia només set setmanes de vida i atrapada entre dues cultures, sempre ha cregut que el procés no va ser correcte. Trobar la família biològica es converteix en una necessitat per reconciliar-se amb el seu origen. Vol conèixer la veritat, per més dolorosa que sigui.

Priyangika, acompanyada per la directora del documental No place like home (Noruega, 2022) Emilie Beck, se’n van al seu país natal per iniciar una investigació al voltant del procés d’adopció. I comença una recerca per omplir les peces que falten dels seus documents d'identificació, la història familiar i el cor trencat. La valentia per confrontar els grans tabús del procés acaba essent un clam contra l’abús de poder dels països occidentals.

El documental del mes de març és una recerca de detectius plena de sensibilitat i empatia. Trobar la seva mare no li porta la tranquil·litat que buscava. En canvi, la necessitat de descobrir els secrets del seu passat i del procés d'adopció, es converteix en la seva única esperança per aconseguir definir-se en els seus propis termes.

A la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona, el documental Enlloc com a casa es podrà veure a l‘Auditori Sant Martí (16/03 – 19:00 h), CC La Casa Elizalde (21/03 – 19:00 h) i CC Ateneu Fort Pienc (30/03 – 19:00 h).

Cal reservar entrades des dels enllaços anteriors. Si teniu entrades i finalment no hi podreu assistir, retorneu-les per tal que altres persones puguin accedir a la projecció. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades