52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Documental del mes: Estimada Sara

CC Casa del Rellotge, Auditori Sant Martí, CC Ateneu Fort Pienc i CC La Casa Elizalde
04, 17 i 22/11/2022
  • Cinema

Aquestes propostes ja han passat

Un retrat emotiu de la primera dona taxista d’Afganistan

Abans del retorn dels talibans, hi va haver una dona que va canviar les regles establertes en decidir convertir-se en la primera taxista del país. Després d'una llarga carrera com a activista pels drets de les dones afganeses, la Sara Bahai aconsegueix el reconeixement públic que anhelava quan es va convertir en la primera taxista de l'Afganistan.

El documental del mes de novembre explica la història d'una persona que va decidir ser lliure, malgrat la solitud, la pèrdua i tots els perills que l'amenaçaven. El seu rostre mostra uns ulls brillants, incansables per defensar els drets de les dones i assolir allò que semblava impossible.

Oh dear Sara, de la cineasta barcelonina Patrícia Franquesa, captura la força d’una dona poderosa que trenca barreres en una societat marcadament patriarcal. És un emotiu retrat de la primera taxista d’Afganistan, una dona poderosa que trenca barreres patriarcals i una història inspiradora d’amistat entre dues dones plenes de vida, un cant a l’empatia i al diàleg entre cultures. Aquesta és la pel·lícula de debut de Franquesa com a directora, una coproducció sèrbia i noruega.

D’entre tots els espais on es pot veure, el documental del mes de novembre es projecta a la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona a les pantalles del CC Casa del Rellotge (04/11 – 19:00 h), Auditori Sant Martí (17/11 – 19:00 h), CC Ateneu Fort Pienc (17/11 – 19:00 h) i CC La Casa Elizalde (22/11 – 19:00 h). Reserveu entrades gratuïtes als enllaços anteriors. Si no us van bé les dates, l’Auditori de Sant Martí també facilita la visualització gratuïta en línia entre el 18/11 i el 02/12.

Activitats relacionades