52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Documental del mes: Silvana

Diversos centres cívics
17, 22, 29 i 31/01/2019
  • Cinema

Un retrat íntim d'una artista única

Icona i activista de la comunitat queer, Silvana Imam es defineix com una rapera punk lesbiana, feminista i antiracista. "Aixafem el patriarcat!" crida l'artista sueca de hip-hop a través d'un megàfon. Automàticament, centenars de mans s'alcen enlaire aclamant-la. Silvana s'ha convertit en la veu d'una nova generació de joves inconformistes. Els seus raps són autobiogràfics i se centren en la identitat sexual, la política i l'experiència com immigrant (amb el pare de Síria i la mare de Lituània).

El film, sota la direcció compartida entre Mika Gustafson, Olivia Kastebring i Christina Tsiobanelis, parla de la força necessària per arribar a ser un mateix. Un guió inspirador que explora noves formes narratives amb l'objectiu de posar un granet d'arena a la revolució on les dones joves esdevinguin creadores, artistes i líders d'un futur immediat.

Silvana mostra des dels primers de la carrera com artista underground fins a l'esclat de popularitat el 2014, passant a ser el centre d'atenció de centenars de seguidors escandinaus i convertir-se en una icona contemporània. Alimentada per les implicacions de ser una "dona forta", la cantant viu sota la pressió pública mentre s'enamora de la cantant Beatrice Eli, referent musical a Suècia.

El documental del mes de gener es projecta a l'Auditori Sant Martí (17/01 – 20.00 h), CC Casa Elizalde (22/01 – 19.30 ħ), CC Ateneu Fort Pienc (29/01 – 19.30 h) i CC Torre Llobeta (31/01 – 19.00 h). Com sempre, de manera gratuïta.

Activitats relacionades