52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Ecopacifisme: pau entre espècies i amb l’entorn

Aquesta activitat forma part del projecte en xarxa:
CC El Sortidor
11/05/2023
  • Divulgació

Aquestes propostes ja han passat

Amb la Cooperativa La Raposa i José Luis Gordillo

Com ens relacionem amb el medi ambient i amb altres animals ens fa caminar cap a la pau?

El pensament ecologista ha estat sempre molt lligat al pacifisme. L’ecosistema és un dels més damnificats en les situacions de guerra, amb l’ús més estès d’armes de destrucció massiva. Reflexionarem sobre com per construir una pau que sigui duradora i respongui a les injustícies, cal construir-la amb cura respecte al planeta i les altres espècies amb qui convivim.

CC El Sortidor
Dijous, 11 de maig, a les 19.00 h
Modera: Marta Ballesta i Senabre
Reserves


Cooperativa La Raposa
Llibreria feminista, bar vegà i espai cultural
Cooperativa de treball associat sense ànim de lucre amb l’objectiu de facilitar un espai de treball a dones que patien discriminacions en l'àmbit laboral pel fet de ser dones, difondre valors feministes a través de la cultura i valors antiespecistes mitjançant la cultura i la restauració.

José Luís Gordillo
Doctor en dret i professor titular de filosofia del dret (UB)
El seu àmbit de recerca en la investigació per la pau és l’evolució de l’OTAN, el pensament pacifista i la no-violència com a eina de transformació social. És també especialista en dret i ecologia.

Marta Ballesta i Senabre
Periodista
Llicenciada en Humanitats i Periodisme, màster en Món Àrab i Islàmic i postgrau en Direcció de Comunicació i Imatge Corporativa. Ha treballat a Catalunya Ràdio, iCat FM, RNE - Ràdio 4, la XTVL i, actualment, a betevé. També ha estat professora col·laboradora del Màster de periodisme i comunicació digital de la UOC, ha exercit en el tercer sector i ha estat implicada en diversos projectes culturals, especialment d’art urbà.

Activitats relacionades