52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El CC Parc Sandaru és teatre

CC Parc Sandaru
03, 07, 08, 14, 19, 21, 26/10, 04, 05, 11, 16, 23, 25, 30/11 i 17/12/2022
  • Teatre

Consulta tota la cartellera teatral de tardor

Ja fa temps que el CC Parc Sandaru s’ha declarat amant del teatre. Ho demostra temporada rere temporada a través dels cicles Escènic o Mostra’t, la participació en la comissió d’arts escèniques del Barcelona Districte Cultural i convocatòries de suport a la creació com Kinètic o K.P.. Però sobretot, a través d’una cartellera curulla de propostes que cada trimestre fa les delícies d’un públic com més va més nombrós.

El mes d’octubre comença fort amb, ni més ni menys, set espectacles, un dels quals infantil. La temporada s’inaugura amb Sólamente una ves... (03/10 – 19:30 h, en català i castellà) de la cia Alucinar-T, una obra nostàlgica d’un Paral·lel de vedettes i music hall. La mateixa setmana, podeu veure Norma (07/10 – 19:30 h) de la cia Massapà Bedbé, on una colla de personatges estrambòtics es neguen a ser desallotjats d’una festa que se celebra en un local okupat.

Al cap d’una setmana, la cia La Niña Bonita porta Inquilí (14/10 – 19:30 h) a la Sala Sandaru, una peça seleccionada als premis MAX i que tracta el dret a un habitatge digne. Conservando memoria * (19/10 – 19:30 h, en castellà), la proposta següent, de la cia El Patio Teatro, és una reflexió al voltant dels records quotidians i de com retenir-los per a les generacions futures.

La cia Gespalka’p torna al Sandaru amb Tómbola (21/10 – 19:30 h), la fugida d’una núvia que, mentre espera el bus que la portarà ben lluny, repassa les seves relacions sentimentals. Cinc dies més tard, David Teixidó i Mariana Percovich presenten Tránsitos (26/10 – 19:30 h, en castellà) a través de cinc personatges ben variats que expliquen els seus periples personals.

Ja el mes de novembre, la dramaturga i actriu Ángela Palacios de la cia Los espejos son para mirarse mostra Salve regina (04/11 – 19:30 h, en castellà), el seu projecte personal al voltant de les pressions socials sobre la maternitat. Seguirà una comèdia absurda, Espejismo, metamorfosis de una cucharilla (11/11 – 19:30 h, en castellà) d’Inda Pereda i Aitor Vinagret. Com diu el títol de la proposta següent, Transmissions: conferència ballada sobre les danses urbanes * (16/11 – 19:30 h), aquesta proposta és fruit d’una recerca d’en Guille Vidal-Ribas i en Javi Casado i combina música, vídeo, fotografia, paraula i moviment en viu.

Ludere (23/11 – 19:30 h) de cia Inhabitants és una segona lectura del conte de la Caputxeta Vermella mentre que Nomeolvides (25/11 – 19:30 h) d’Àlvar Triay és una peça autobiogràfica, un homenatge a un tiet mort, però també és un crit a viure la vida i un clam a la llibertat. Finalment, el taló del Sandaru s’alçarà un darrer cop per Fer les maletes II part (30/11 – 19:30 h). Dins del HOP festival, aquest espectacle és un sorprenent cabaret que fusiona el món del circ i la cultura urbana.

Per al públic infantil, una tarda de dissabte al mes, teniu la programació del Petit Sandaru. Qui no coneix la història del flautista que combat la plaga de rates que assola un petit poble? La veterana cia Xip Xap Teatre versiona Hamelí * (08/10 – 18:00 h) on els personatges són titelles humans. Al mes de novembre, la cia Agrupación Serrano s’atreveix, en aquest cas, amb el mite de Prometeu * (05/11 – 18:00 h). La posada en escena continua combinant vídeo en directe, maquetes, performances i manipulació d’objectes. La darrera proposta familiar del trimestre va a càrrec de la cia La Industrial Teatrera. Com sempre, els seus espectacles de carrer combinen la tendresa amb la diversió i una estètica molt atractiva. Amb Herència * (17/12 – 18:00 h) parlen d’ecologia i de la cura del medi ambient.

I si teniu ganes d’aprofundir en les arts escèniques, convertiu-vos en públic empoderat del Sandaru i gaudireu de propostes tan enriquidores com sortides en grup a diverses sales de Barcelona, l’assistència a fires especialitzades o formar part de la comissió de programació del centre, entre més.

* Aquesta proposta forma part del circuit gratuït Barcelona Districte Cultural.

Activitats relacionades