52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El CC Sagrada Família publica la seva Guia Lila

CC Sagrada Família
Tot l'any
  • Ciències socials

És un document basat en la seva llarga experiència

Quan el CC Sagrada Família va obrir les portes l’any 1997, tenia l’encàrrec del Districte de l’Eixample d’especialitzar-se en temes de gènere. Des del seu inici, la programació del flamant equipament va esforçar-se per donar l’oportunitat a artistes de gran qualitat. Música, teatre, dansa, exposicions... totes les activitats culturals tenien en compte una part de la societat que des de sempre ha tingut més dificultats per fer visible el seu talent.

Al cap d’uns anys, el personal del centre de la dreta de l’Eixample va veure que l’experiència no podia limitar-se només a la programació, sinó que s’havia de fer un pas més i portar aquesta consciència de gènere en el dia a dia i la manera de treballar a l’equipament.

Tots els aprenentatges d’aquests anys els han plasmat a la Guia Lila que acaben d’editar a final del 2019 amb la intenció de compartir-la amb els altres Centres Cívics de Barcelona, així com associacions i entitats interessades a incorporar la perspectiva de gènere.

El document l’ha elaborat l’equip del centre acompanyat per la consultora Amanda Alexanian Meacci amb la col·laboració de CoeducAcció, l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya i Pandora Mirabilia.

Si voleu consultar-la, la podeu descarregar des d’aquest enllaç en PDF.

Activitats relacionades