52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El cel del Carmel

CC El Carmel
03, 08, 09, 10, 11 i fins al 25/05/2024
  • Art i exposicions
  • Cinema
  • Divulgació
  • Rutes i visites

Aquestes propostes ja han passat

El CC El Carmel celebra la 12a edició del seu cicle dedicat al cinema

Sota el títol de Butaques de vellut, el CC El Carmel organitza el cicle Cel del Carmel, el festival anual dedicat al cinema que enguany ja celebra la 12a edició.

Un any més, la Muntanya Pelada és l’escenari de les Revelacions a la llum del crepuscle (10/05 – 19.00 h), una xerrada-experiència que, entre cava, xocolata i l’acordió de la Sophie Rouard, es parlarà de les entranyes del cinema amb l’ajudant de direcció Cristina Garcia i el director de producció, Bernat Rifé.

Després de l’èxit absolut de les dues edicions anteriors, el CC El Carmel repeteix l’experiència i organitza una sortida fora de Barcelona. A la recerca del cine perdut... tornem a la carretera! (11/05 – 09.30 h) se’n va fins a La Garriga per fer un viatge per la història del cinema en un dia ple de sorpreses i diversió amb la cia. d'interpretació del centre cívic, la incombustible cia. Trastorners, la cia. Frec a Frec, Johana Montana i el seu maleït pare i la cia. Buganvilia. També hi participaran els Diables del Carmel, responsables de la tradicional pluja d’estels capgirada.

I fins al 25 de maig, es pot veure l’exposició Cinemes Paradiso: Cinemes centenaris de Catalunya al centre del carrer del Santuari, un recull de fotografies de les sales de cinema més antigues del país.

A més a més, Films i memòria (09/05 – 18.30 h) és la conversa amb el grup de gent gran del centre. Quines sales recordes? Quins fragments de pel·lícules t’has guardat a la memòria?

Tot i que no al CC El Carmel, el cicle també proposa un cinefòrum al voltant de Singin’ in the rain (Biblioteca del Carmel, 03/05 – 17.30 h), el gran musical clàssic de Hollywood protagonitzat per Gene Kelly, Donald O’Connor i Debbie Reynolds i l’espectacle de Jim Rek, Swingabadi cinetunes (08/05 – 10.00 h) en exclusiva per a les escoles del barri.

Activitats relacionades