52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El cicle de música i cinema "Melòmans", al voltant de la temàtica LGTBIQ+

Centre Cultural Albareda
15, 22 i 29 de juny
  • Cinema
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

3 sessions de projeccions amb actuacions musicals prèvies

El cicle de música i cinema "Melòmans" del Centre Cultural Albareda gira enguany al voltant de la temàtica LGTBIQ+ i compta amb la col·laboració del projecte Orgullosa Barcelona, el Centre LGTBI de Barcelona i el Festival IN-EDIT.

Melòmans es divideix en tres sessions durant el mes de juny (els dies 15, 22 i 29) i ens presenta diferents projeccions amb activitats prèvies i debats. Vols saber què hi trobaràs?

15/06/2022 - 19.00 h
Keyboard Fantasies: The Beverly Glenn-Copeland Story
La història d’un artista obsessionat amb la ciència-ficció que, aïllat al seu estudi casolà d’Ontario (Canadà), va gravar un K7 pioner en l’ús de l’ordinador, barrejant l’electrònica ambiental amb arrels folk. Després de veure-les de tots colors com a artista negre i trans, la seva vida farà un gir inesperat als 74 anys al ser redescobert per gent com Four Tet o Dan Snaith (Caribou) i per joves lliures de prejudicis.
En aquesta sessió podrem gaudir de l'actuació prèvia de La Raposa presentant "Frau Diamanda & Olza Olzeta".

22/06/2022 - 19.00 h
Queercore: How to Punk a Revolution
Què fas quan la comunitat que necessites no és la comunitat que tens? A mitjans de 1970, alguns artistes i activistes dissidents avorrits de la subcultura gai aburgesada i de l’homofòbia en el punk, aixequen una nova escena: el Queercore. Fanzines, pel·lícules subversives, entrevistes radicals i incorrectes sobre gènere, feminisme, sida, sexe, art... La divertida i incendiària història del queercore és la d’una venjança cultural anàrquica i transgènere amb un missatge que continua donant guerra.
En aquesta sessió podrem gaudir de l'actuació prèvia de La Federica presentant "La Moreno i Red Velvet".

29/06/2022 - 22.05 h
Cinema a la fresca: Bohemian Rapsody
Vine a donar la benvinguda a l’estiu amb el cinema a la fresca al pati de l’Albareda. Celebració del grup musical Queen, de la seva música i del singular cantant Freddie Mercury que va desafiar estereotips per convertir-se en un dels showmans més estimats del món.
En aquesta sessió podrem gaudir de l'actuació prèvia d'Habla(,)Travesti.

Activitats relacionades