52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El concurs de còmic de Nou Barris celebra la 21a edició

Públic familiar
CC Can Verdaguer
Fins al 16/05 i 13/06/2020
  • Art i exposicions

Us podeu presentar fins al 16 de maig

El CC Can Verdaguer i el Districte Nou Barris, en col·laboració amb escoles de còmic, editorials, botigues, la Bilbioteca Ignasi Iglesias i el Consorci per a la normalització lingüística, obren la convocatòria del 21è Concurs de Còmic de Nou Barris. S'hi poden presentar tots els aficionats del món, i la temàtica, tècnica i disseny del còmic són lliures.

Podeu participar-hi dibuixants a partir de 9 anys enviant un màxim de dues publicacions inèdites per persona. El còmic, que ha de tenir entre dues i quatre pàgines, s'ha de fer arribar abans del 16 de maig de 2020 al CC Can Verdaguer, a l'Espai Jove Garcilaso o al Casal de Joves Palau Alós. Podeu consultar les bases del concurs (PDF) si voleu conèixer-ne tots els detalls.

El jurat, format per professionals del món del còmic i integrat enguany per membres de Ficomic, Norma Editoral, Escola Joso, Arkham Comics i Bouman Studios, atorgarà tres premis per categoria (de 9 a 15 anys i de 16 anys en endavant).

S'han establert tres premis per categoria. La juvenil, per a participants d'entre 9 i 15 anys, repartirà un taló de compra en material especialitzat per valor de 250 € per gastar a la botiga Vicenç Piera, una tauleta gràfica i un curs a l'escola Joso per al primer premi i dos talons de 200 € i 150 € per al segon i tercer còmic, respectivament, per compres a la botiga Vicenç Piera. A més de la menció especial al millor còmic en català otorgat pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona a Nou Barris.

En la categoria d'adults, a partir de 16 anys, també hi haurà tres distincions que consisteixen en una tauleta gràfica i 450 € en diversos vals de compra pel primer premi i a més, podrà escollir entre un cicle (trimestral) de nits temàtiques o bé una matrícula per al trimestre de llengua japonesa a l’Espai Daruma i 350 € i 250 € per al segon i tercer, respectivament. Norma Editorial, La Cúpula i Planeta Cómic regalen un lot de còmics variats als treballs guanyadors i Vicenç Piera fa un petit obsequi també a cada obra vencedora.

Els còmics poden entregar-se al CC Can Verdaguer, a l'Espai Jove Garcilaso i al Casal de Joves Palau Alòs. El termini de presentació de còmics acaba el 16 de maig de 2020. La publicació del veredicte i el lliurament de premis tindrà lloc el dissabte 13 de juny a partir de les 18.00 h al CC Can Verdaguer i comptarà amb la presència de la Lali Feliu. El mateix dia, entre més activitats, s'inaugurarà l'exposició amb totes les obres presentades que es podrà visitar fins al 18 de juliol.

Activitats relacionades