52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El Desplaça’t del CC Casa Groga arriba a la 20a edició!

CC Casa Groga
25 i 26/05/2024
  • Circ

Dues dècades de festival d'arts de carrer a Sant Genís dels Agudells

Durant el cap de setmana del 25 i 26 de maig, el CC Casa Groga celebra la vintena edició del Desplaça't, el festival que aplaudeix la cultura urbana i les arts que tenen el carrer com a escenari.

El vintè Desplaça’t s’estrena el dissabte 25 de maig a partir de les 12.00 h amb la tradicional pintada del mur jove, un campionat de ping-pong, la instal·lació El minigolf de la cia Mumusic Circus, tot plegat amenitzat per la Monturiol’s Band. A la tarda, a partir de les 18.00 h, hi haurà exhibició de danses urbanes amb la cia. Fabulous Funkers i el Colectivo Kampai.

La festa continua diumenge 26 de maig, a partir de les 12.00 h, amb la matinal familiar on podreu participar en els tallers, veure l’espectacle col·lectiu creat a l’Escola Mare de Déu de Montserrat i xalar amb la batucada de TocatsXGravi.

A les 18.00 h, és el torn de la marató d’espectacles presentada per en Jordi Ciurana amb la cia. De tal palo que presenta Funkypedia, la cia Clara Larcher amb Araké, la cia. Emiliano Alessi que interpreta IN i la cia. Non project vertical dance que tanca el circuit amb L’ànima dels desitjos.

Tot seguit es podrà veure Cándido de la cia. Lanordika. La peça de la companyia andalusa amb números de circ clàssic com equilibris, malabars o bicicleta acrobàtica és un conte que transporta en un món ple de màgia i humor.

El punt final del festival el posa la Colla de Diables i Diablons de Montbau amb el Lluïment de foc i colors.

Si voleu més informació, consulteu el web del centre.

Activitats relacionades