52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El festival que us convida a gaudir d'obres de dones

Centre Cívic Besòs
25 de novembre i 2, 9 i 16 de desembre
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

DONA CREA_CREA MUJER 2021 al Centre Cívic Besòs

Aquest 2021 el Centre Cívic Besòs acull el festival DONA CREA_CREA MUJER, un festival on les seves organitzadores, Mercè Espelleta i Imma Manresa, volen mostrar la valentia ancestral de les dones, la seva immensa capacitat de creativitat i de risc oferint obres innovadores i especials.

Els espectacles estan programats els dijous durant el novembre i el desembre al centre cívic i les entrades es poden reservar a través de DONA CREA o Eventbrite per un preu de col·laboració de 3 euros.

Aquí us deixem tota la programació perquè no us perdeu cap espectacle!

25 de novembre
Barbes de Balena

Barbes de balena fa un recorregut per la vida de la doctora Dolors Aleu i Riera (1857- 1913), la primera dona llicenciada en medicina a Catalunya i a l’estat espanyol. La seva va ser una carrera plena d’obstacles, que va anar superant, per exercir una professió aleshores vetada a les dones. A partir de la seva figura, també fem memòria de les nostres àvies, besàvies…, i reflexionem sobre les dones d’avui en dia. A l’època de la doctora Aleu, les dones portaven cotilla, i nosaltres?

 

2 de desembre
L'Ensamble Teatre Playback presenta "Històries de dones creatives"

Obra integrada per actrius de diferents nacionalitats, en la qual actrius i músics s'uneixen amb un diàleg que permet mostrar la teva pròpia història en directe en escena. El públic podrà explicar la seva història creativa i la companyia la interpretarà a través de l'escolta, l'intercanvi i la música.

 

9 de desembre
Pronoia

És un espectacle de teatre clown en castellà, per a gent jove i adulta. Un cant a l'esperança i a mantenir l'alegria com una trinxera. Pronoia és l'estat mental contrari a la paranoia, d'una pallassa que vol ser “influencer” de l'optimisme. Amb guió i direcció de Virginia Imaz.

 

16 de desembre
Encuenthadas

Encuenthadas ens conta el viatge de les protagonistes dels contes clàssics, dones que per fi fan “El viatge heroic” per a aconseguir els seus objectius, i el fan a través de l'humor i del “clown”. Actuen les actrius promotores de l'esdeveniment Mercè Espelleta i Imma Manresa, acompanyades de Chuss Leiva i Nadia Zuñiga.

 

Activitats relacionades