52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El Jazz a la fresca omple de música el CC Sant Martí

CC Sant Martí
27, 30/06, 04 i 11/07/2024
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Del 27 de juny a l’11 de juliol, concerts en directe a l’aire lliure

Aquest estiu, el CC Sant Martí es converteix en l'epicentre del jazz a Barcelona amb una nova edició del cicle estival Jazz a la fresca. Des del 27 de juny fins a l'11 de juliol, el barri pot gaudir de tres actuacions en directe a l’esplanada de davant del centre. Si voleu refrescar el cos, tingueu en compte que hi haurà servei de bar.

 
Tronik
27/06 – 19.00 h
Liderat pel pianista i compositor Toni Saigi, la formació interpretarà els temes de Wara, el seu tercer treball discogràfic. El disc reafirma la sonoritat d’aquest quartet capaç d’acostar el públic a l’essència del jazz a través d’un llenguatge contemporani i una sonoritat inconfusible. A més de Toni Saigi (piano i composicions) el quartet es completa amb Jaume Ferrer (saxo tenor), Marc Cuevas (contrabaix) i Carlos Falanga (bateria).

 
Oscar Wolf & The Street Serenaders
04/07 – 19.00 h
Tot i ser vells coneguts, no s’havien format mai com a banda. Seguint l’essència del jazz originat als carrers de New Orleans, el grup manté la filosofia amb un repertori de clàssics del jazz i el swing combinant-los amb temes menys coneguts sense renunciar a la festivitat del so. Els tres components del trio són Oscar Wolf (veu i guitarra), Naná Rovira (clarinet) i Dimka Ganoff (contrabaix).

 
Pablo Martín Trío
11/07 – 19.00 h
Amb un directe fresc, elegant i enèrgic, el trio barceloní que interpreta composicions pròpies que beuen del hard bop i el jazz contemporani. La formació, amb experiència en escenaris nacionals i internacionals, va gravar el seu primer àlbum State of the trio: live at Nova Jazz Cava l’any 2020. Tres anys més tard, van publicar el segon disc Forward (Underpool, 2023) nominat als premis Enderrock d’aquell any. El trio està format per Pablo Martín (saxo tenor i clarinet), Héctor Tejedo (contrabaix) i Kike Pérez (bateria).

 
I si amb tot això no en teniu prou, l’Auditori Sant Martí proposa un concert extra! Paz Villahoz (30/06 – 18.00 h) presenta el seu tercer disc El fil daurat (2023), un conjunt de composicions originals d’arrels llatinoamericanes, búlgares i dels Balcans. La cantant i pianista s’acompanya d’un quintet format per a l’ocasió. En aquesta ocasió sí que cal reservar entrades gratuïtes des de l’enllaç anterior.

Activitats relacionades