52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El Mercateatre celebra la 26a edició al Parc de Sant Martí

CC Sant Martí
05 i 06/07/2024
  • Circ

Aquestes propostes ja han passat

És la Fira de Circ i Animació anual del CC Sant Martí

Disciplines circenses tan variades com la suspensió capil·lar, el clown i els malabarismes són part de la programació del 26è Mercateatre, la Fira de Circ i Animació anual del CC Sant Martí.

Un any més, el Parc de Sant Martí es converteix en una pista de circ a l'aire lliure per on passaran les set companyies seleccionades en una convocatòria. L’activitat està oberta a tot el públic i no requereix reserva d’entrades, tot i que es preveu una gran assistència com cada any i s’ha ampliat el pati de butaques fins a 350 persones.

A partir de les 20.30 h del dissabte 6 de juliol, el Mercateatre 2024 promet una vetllada plena de diversió presentada per en Jean Claude i la Rebeca de la companyia PerNassos assegurant rialles i emocions durant tota la nit.

El cabaret d’espectacles, una experiència única per als amants del circ i l’animació, inclou fragments de Tocar de peus a terra de la cia Mama Calypso amb titelles, clown i música, Jo, Big Lady la peça de pole dance i cèrcol aeri que porta l’artista amb el mateix nom, la proposta de teles Origami de la Ninia Grisito, les acrobàcies verticals en clau de clown 4x4 de la cia Little Testa, els pallassos musicals Mabsutins que presenten un tast de Nas arrelat, així com T’aprezi, el número de trapezi doble de la cia Tarannà i finalment, la peça de suspensió capil·lar de la cia. Circar, Ícaro.

El 26è Mercateatre no es limita al dissabte al vespre! La Fira de Circ i Animació comença a escalfar motors el dia abans amb l’animació al Mercat de Provençals de la mà de la companyia Mabsutins (05/07 – 12.00 h), que transformarà l'anada al mercat en una experiència plena de clown i malabarismes. A la tarda, la companyia portoriquenya Poncilí Creación (05/07 – 17.00 h) farà una cercavila de marionetes gegants, des de la parada de metro de Bac de Roda fins al centre cívic. Aquest espectacle promet una experiència inoblidable amb els seus éssers gegants de colors i moviments d’un altre món. Tot seguit, a l’Auditori de Sant Martí es podrà veure l’espectacle gratuït i amb reserves Cá entre Nós (05/07 – 19.00 h) de la companyia Dois a Cordes, una proposta que ja va participar en el Mercateatre anterior. Ara presenten l’espectacle complet, on dos homes desenvolupen una relació a través dels nusos, creant imatges poètiques i emotives.

El Mercateatre, amb més de dues dècades d'història, s’ha consolidat com un esdeveniment imprescindible al barri de Sant Martí de Provençals. Un dels aspectes distintius del festival és la convocatòria oberta per triar els espectacles, posant èmfasi en les companyies emergents i oferint una plataforma d’interès per a programadors de la ciutat i més enllà.

Per a més informació, consulteu el web del festival.

Activitats relacionades