52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El Música Z estrena la tercera edició

Diversos centres civics
De l’11/01 al 21/03/2024
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

El cicle s'amplia amb tres centres cívics i una escola superior de música

Entre l’onze de gener i el vint-i-u de març tindrà lloc la tercera edició del Música Z, el programa d’audicions comentades que apropa el talent de l’alumnat de les escoles superiors de música de Barcelona a tota la ciutat.


Consulteu totes les propostes des d’aquest enllaç, descarregueu el programa en PDF o consulteu el calendari per dies i així podreu organitzar l’agenda al vostre gust.

El cicle dóna l’oportunitat als artistes d’interpretar en directe davant del públic, part fonamental del procés d’aprenentatge i adquisició d’experiència. També és una ocasió única per al públic de conèixer futurs talents, així com de descobrir una gran diversitat d’estils i llenguatges musicals.

El circuit Música Z, que va néixer l’any 2022, s’impulsa a través d’una iniciativa de l’Institut de Cultura de Barcelona, la col·laboració de les Escoles Superiors de Música de la ciutat i la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona. Enguany consolida el seu recorregut arribant a dotze escenaris de proximitat i s’estrena al Districte d’Horta – Guinardó.

Els vora cinquanta concerts, que s’estenen durant els tres primers mesos de l’any, passaran pel CC Can Verdaguer (Districte de Nou Barris), CC Casa Orlandai (Districte de Sarrià – Sant Gervasi), CC El Carmel (Districte d’Horta – Guinardó), CC El Sortidor (Districte de Sants – Montjuïc), CC Josep Maria Trias i Peitx (Districte de Les Corts), CC Navas (Districte de Sant Andreu), CC Pere Pruna (Districte de Sarrià – Sant Gervasi), CC Sagrada Família (Districte de l’Eixample), CC Torre Llobeta (Districte de Nou Barris), CC Trinitat Vella (Districte de Sant Andreu), CC Vallvidrera – Vázquez Montalbán (Districte de Sarrià – Sant Gervasi) i CC Vil·la Florida (Districte de Sarrià – Sant Gervasi).

 
QUATRE ESCOLES SUPERIORS DE MÚSICA I SETZE FORMACIONS

Si la primera edició del Música Z va incloure set formacions sorgides del Centre Superior de la Fundació Conservatori Liceu i la següent va oferir un programa amb tretze propostes creades també a l’Escola Superior d’Estudis Musicals Taller de Músics i Jam Session, enguany s’incorpora l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i ofereix un extens programa amb diversitat d’estils i llenguatges musicals.

 
QUATRE AUDICIONS COMENTADES A CADA CENTRE CÍVIC

Per cada centre cívic passaran quatre formacions que mostren el talent de les quatre escoles. En les quaranta-vuit actuacions del 2024 es podrà conèixer el trio de bateria, guitarra i baix 3/4 de trio, el percussionista de música antiga Albert López, el duet de veu i guitarra Athrodeel, el combo de pedagogia format per veu, guitarra i bateria, el quartet de saxofons Gènesis quartet, l’ensemble de quatre veus Muleres, el duet de cantautors Nota de pas, el duo de guitarra i contrabaix que formen Paula Piñero i Sandra Kellan, el Potenza quartet de cordes, les sessions de live coding dels estudiants de sonologia, el trio de rock Starless Orion, el conjunt de cambra de petit format per un trio de flabiols, el trio de flamenc amb dues guitarres i veu, el tercet de música lírica Trio Mörnel, el grup de rock metal Whitedemon i el trio de versions de música moderna, Y2K.

 
ENTRADES GRATUÏTES

Com en les altres edicions, les entrades a les audicions són gratuïtes. Es poden reservar des del web de cada centre, excepte a Can Verdaguer i al Carmel. En tots els casos, l’entrada és lliure i amb aforament limitat.

La programació es pot consultar al programa en paper que hi haurà als equipaments i a les xarxes, a través de l’etiqueta #MúsicaZ.

Activitats relacionades