52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

El terrat de la Teixonera viu tres Delícies d’estiu

CC Teixonera
03, 10 i 17/07/2024
  • Circ
  • Gastronomia
  • Música

Nits exquisides de màgia, música i diversió maridades amb tres propostes gastronòmiques

Fanalets, gespa, cadires i tauletes. Els tres primers dimecres de juliol, la terrassa del CC Teixonera es vesteix de festa major i aposta per una combinació guanyadora: tres nits màgiques que combinen propostes de petit format acompanyades d’una oferta de tapes preparades per la xef Alicia Orellana.

 
Gota
03/07 – 20.30 h
Txema Muñoz, conegut per la seva habilitat en combinar el clown, la màgia i el teatre físic, presenta el seu quart espectacle al terrat del centre. El Delícies d’estiu ja coneix de fa temps l’artista premiat a tot el món, ja que el seu carter va passar-hi l’estiu del 2020. Amb una trajectòria destacada en festivals internacionals, Muñoz és reconegut per la seva capacitat de crear personatges entranyables i còmics. La nit es completa amb un tastet trompe-l’oeil sorpresa a càrrec de la Mamma Alícia.

 
Flamenc amb María Cabezudo
10/07 – 20.30 h
María Cabezudo, acompanyada per un quadre flamenc format per artistes destacats com Jose Antonio "Salao" (cante), Eduardo Cortés (guitarra), Lola Reyes (ball) i Verónica García (percussió) farà un recorregut pels palos més emblemàtics del flamenc. La segona nit es completa amb un tastet de gaspatxo i truita preparat un cop més per la incombustible cuinera del centre.

 
Discoinfierna
17/07 – 20.30 h
Què seria de l’estiu sense una nit de karaoke? El terrat de la Teixonera retronarà amb les grans reines de la disco! Sonarà It’s raining men de les Weather Girls, I will survive de la Gloria Gaynor o Upside down de Diana Ross? Apunteu-vos a cantar els temes més destacats dels anys 1980 a ple pulmó, en una sessió dinamitzada per l’Angie Grau i descobriu-ho. La degustació gastronòmica serà un petit sandvitx que clourà el cicle amb un bon regust de boca.

 
Les tres nits d’estiu són gratuïtes i cal reservar lloc als enllaços anteriors. Les classe magsitral de la cuinera Alícia Orellana comença una estona abans de les actuacions.

Activitats relacionades