52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Els centres cívics més frescos

Diversos centres cívics
  • Ciències socials
  • Rutes i visites

Equipaments envoltats de jardins, muntanyes, parcs o zones verdes

Teniu ganes d’oxigenar-vos de Barcelona però no teniu temps de sortir-ne? Alguns centres cívics de la ciutat s’envolten de bons jardins o directament de moltíssima naturalesa. De Vallvidrera a Gràcia, aquests sis equipaments combinen una bona oferta d’activitats culturals amb més dosis d’aire fresc.

Centre Cívic Can Castelló:

L’equipament té la seu en una antiga masia burgesa de Sant Gervasi i se situa dins dels elegants Jardins de Can Castelló, que acullen espècies de flora de tot el món. Entre d’altres, hi ha palmeres de Canàries, iuques, castanyers d’Índies o una planta crassa originària de Califòrnia.

Centre Cívic Vil·la Florida:

Vil·la Florida se situa en una antiga casa senyorial del segle XVI i s’envolta d’uns jardins amb parterres d’arbustos i alguns arbres de grans dimensions. Amb un aire romàntic i afrancesat, els jardins s’articulen amb un traçat geomètric i combinen àrees ombrívoles amb zones més obertes.

Centre Cívic L’Elèctric:

Què dir de les possibilitats d’un centre cívic que se situa a Collserola? A quinze minuts de Les Planes, aquest equipament organitza sortides i caminades per aprofitar l’entorn privilegiat.

Centre Cívic Sarrià:

El Centre Cívic Sarrià està a dins dels jardins de Vil·la Cecília i a tocar dels jardins de Vil·la Amèlia, que originàriament constituïen un sol espai. Els jardins de Vil·la Cecília acullen nombrosos arbres centenaris, palmeres, pins blancs i pinyers, oms de Sibèria o xiprers, entre d’altres. També hi ha espais oberts, camins ombrívols i parterres de gespa.

Centre Cívic Vallvidrera:

Inaugurat el juliol del 2002, el Centre Cívic Vallvidrera s’envolta d’un entorn privilegiat pel que fa a la naturalesa. S’ubica a prop del pantà de Vallvidrera i organitza caminades, a més d’un cicle de música al parc.

Activitats relacionades