52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Els centres cívics participen a La Gran Pantalla

Cinemes Girona
Del 28 de juny al 3 de juliol de 2022
  • Cinema

El CC El Coll - La Bruguera i el CC Josep M. Trias i Peitx formen part del Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans

El cinema és per a totes les edats, però La GRAN Pantalla vol apropar un any més el setè art a la gent gran. El Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans és un espai de trobada intergeneracional per potenciar el cinema com a eina de diàleg, reflexió i transformació social al voltant dels imaginaris que la societat perpetua sobre les persones grans.

Aquesta quarta edició, que se celebrarà del 28 de juny al 3 de juliol als Cinemes Girona, vol celebrar el retrobament al cinema amb els aforaments complets després de dos anys de pandèmia amb llargmetratges, curtmetratges, cinefòrums i diàlegs.

I els centres cívics de la ciutat no es volien quedar fora d'aquesta celebració i participen al festival amb la projecció de dos curts cocreats durant tallers participatius que han tingut lloc als centres cívics El Coll - La Bruguera i Josep M. Trias i Peitx. Tots els curts participatius es projectaran als Cinemes Girona el 3 de juliol a partir de les 16 h.

Entre nosotras, Centre Cívic El Coll - La Bruguera
En quedar-se vídua, l’Encarna vol deixar casa seva i anar a viure a un altre lloc. Decideix acompanyar una amiga a conèixer una residència per a persones grans. El lloc sembla molt agradable, però l’ambient canvia quan les residents saben que l’Encarna és lesbiana. Després de tants anys lluitant pels seus drets, l’Encarna haurà de tornar a sentir discriminació?

El Mètode, Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx
És el primer dia de feina de Dorotea. Té una missió, però per aconseguir-la haurà de convèncer a tots els veïns i veïnes del bloc, encara que únicament un no accepti, Dorotea perdrà la feina. Haurà de posar en pràctica “el mètode” per aconseguir-ho?

Activitats relacionades