52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Els concerts de La Carbonera

CC Albareda
03, 10 i 17/05/2024
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Els grups que assagen al CC Albareda es presenten davant del públic

Do, Re, Mi, Fa, Sol, La i Si... els set bucs d’assaig del CC Albareda s’omplen de música cada setmana. I quan els grups que es preparen estan a punt de solfa, es presenten davant del públic, pujant a l’escenari del centre.

Si us agrada descobrir noves sonoritats i grups emergents, no deixeu escapar els concerts de La Carbonera!

 
El León y sus secuaces
03/05 – 20.00 h
L’any de la pandèmia, un grup d’amics s’inicia a crear un repertori amb temes de sons eclèctics que van des de la cúmbia a la rumba passant pel rock o el reggae. Composicions pròpies i versions de cançons ben conegudes pel gran públic. Una banda nova i en creixement, plena de sabor i que convida a ballar.

 
Potser dimarts
10/05 – 20.00 h
Pop, folk, blues i funk metafísic cantat en català i anglès. Un to singular, amè i amable on tothom hi està convidat. Aquesta és la recepta d’una formació que es presenta amb melodies gustosament filades. Un repertori que intercala temes propis amb cançons de grups com Dire Straits, Queen, Pink Floyd... Són Maria Amor, Jordi Cercós, Pau Cuscó, Pol Lupión i Víctor Torrent.

 
Xeno Bitch
17/05 – 20.00 h Cancel·lat
Des de l’experiència viscuda com a migrant i queer, aquesta artista multidisciplinària s’expressa a través de la música, el ball i l’escriptura. El seu primer EP, Xenofília, traspua rap, hip-hop i grime influïts pel techno, el folklore romanès, la cúmbia i el reggaeton, generant un so fresc, experimental i idiosincràtic.

Activitats relacionades