52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Els espectacles familiars del Casinet d'Hostafrancs

Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs
Hivern 2022
  • Familiar
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Els migdies dels diumenges d'hivern gaudeix del teatre amb els més menuts

El Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs ofereix un cicle d'espectacles familiars un diumenge al mes durant els mesos de gener, febrer i març on podràs gaudir de la cultura i les arts escèniques en companyia dels més menuts de casa.

Les funcions tindran lloc els diumenges a les 12 h del migdia al teatre del Casinet d'Hostafrancs, i pots reservar la teva entrada al web del centre per un preu de 3 €.

Els tres espectacles familiars que ens trobarem a l'equipament aquests tres mesos són:

30/01/2022
Les sirenes són calbes de la Cia. Deliri
Les sirenes són calbes és el viatge de dues persones adultes, immerses en el ritme frenètic de la societat actual, a un món oníric a través d’una rentadora a la recerca d’uns mitjons desaparellats.
Un espectacle còmic i alhora poètic, que reclama el dret a imaginar i a somniar; a no haver de ser gris pel fet de ser adult, a triar en què volem gastar el nostre temps i que ens recorda que nosaltres mateixos tenim les respostes del que estem buscant.
Però, per sobre de tot… fet amb cartó i amb el cor.

27/02/2022
Quimera de la Cia. La guilla teatre
Tots tenim el desig de viure aventures inoblidables, de passar uns dies de descans i tranquil·litat en una illa paradisíaca. Els personatges d’aquesta història han aconseguit aquesta fita i han viatjat fins a l’illa de Quimera, amb la intenció de passar-hi uns dies fantàstics per fer realitat el somni d’unes vacances idíl·liques sortint de la quotidianitat.
Però les expectatives no sempre es compleixen…

27/03/2022
Môesia de la Cia. Mô Clown
A Môesia la pallassa Mô comparteix amb grans i petits l’aventura incansable d’atrapar la poesia, de trobar la seva pròpia, d’elevar-la al més alt i volar. Però què és poesia? Com es produeix? On? Quan? Per tal d’esbrinar-ho no s’estarà de capgirar la paraula, viure-la i jugar-la amb el públic a través de l’acció, la màgia o la música.

Activitats relacionades