52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Els pastorets de Vallvidrera

CC Vallvidrera - Vázquez Montalbán
13, 14, 15, 17, 20, 21 i 22/12/2019
  • Teatre

En Lluquet i en Rovelló visiten Collserola per dissetena vegada

El CC Vallvidrera – Vázquez Montalbán representa, un any més, una adaptació lliure del clàssic Els pastorets o l'adveniment de l'Infant Jesús d'en Josep Maria Folch i Torres. En Lluquet i en Rovelló ja ho tenen tot a punt per a emprendre un nou periple per Collserola tot seguint l'estrella de Nadal: la samarra neta com una patena, el sarró ple fins dalt de queviures i la barretina ben planxada. Els acompanyeu en el dissetè viatge cap a Betlem?

Com ja van fer l'any passat, que Els Pastorets van convertir-se en Les Pastoretes, la companyia presenta una versió molt personal del clàssic. I és que aquesta és una de les gràcies de tornar cada any com a públic, veure quines adaptacions s'han fet a l'original i riure de valent amb les referències a fets ocorreguts durant tot l'any, siguin més locals o bé més generalistes.

A cada nova edició, més veïns i veïnes de Vallvidrera s'apunten al projecte. Entre qui actua, qui toca música en directe, qui canta i que és darrere les bambolines mirant que tot vagi finet, finet, es poden arribar a involucrar centenars de persones!

La història de Els pastorets de Vallvidrera es remunta al 2002, quan la companyia Els Pirates i la Fontmontina de Comèdia van iniciar-ne la tradició a Collserola i van portar la història d'en Folch i Torres al centre cívic en dues úniques sessions per a amics i familiars. D'això ja en fa una bona pila d'anys i les representacions s'han consolidat com una bona opció per seguir la tradició a Barcelona.

Aquest 2019 podreu veure Les pastoretes fins a nou vegades, si ho voleu. Divendres 13 (20.30 h), dissabte 14 (doble funció 17.30 h i 20.30 h), diumenge 15 (18.00 h), dimarts 17 (20.30 h) i altre cop divendres 20 (20.30 h), dissabte 21 (doble representació 17.30 h i 20.30 h) i finalment 22 (18.00 h). Si teniu ganes de veure les pastoretes en acció, només cal que compreu una entrada (preu únic de 12 €) des d'aquest enllaç. Però espavileu, que cada any s'acaben abans!

Activitats relacionades