52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Endorfines: l’humor s'estén per la plaça de La Farinera

CC La Farinera del Clot
04, 11 i 18/07/2024
  • Circ
  • Familiar

Riu a cor que vols al CC La Farinera del Clot

Qui digui que les Endorfines són una molècula que produeix el cos i que provoquen benestar o eufòria no coneix el cicle d’humor del CC La Farinera del Clot que, durant els tres primers dijous de juliol, genera uns efectes similars programant espectacles de carrer amb les rialles assegurades.

 
Woooooooow!
04/07 – 20.00 h
Wooooow!... Sí, és normal quedar-se amb un pam de boca oberta! La Churry us guia per una experiència que canvia la vida, fent entendre que l’avui i l’ara i que cal viure-la plenament. Una oportunitat única de transformar la percepció del món amb una dosi d'entusiasme i energia que només aquesta vella coneguda de la Xarxa dels Centres Cívics de Barcelona sap transmetre. Sens dubte, una experiència Wooooow! que no s’oblida amb facilitat.

 
Uala!
11/07 – 20.00 h
Gags, manipulacions i equilibris sorprenents és la base del segon espectacle del cicle. Un personatge estrafolari arriba a un hotel abandonat carregant una maleta. Comença a transformar l’espai inhòspit, donant-li una segona vida i trobant el seu lloc. Flaco Circus parla de recuperar allò que sembla inútil, de moviment, de viatge, però també de la importància d'aturar-se i trobar l’espai propi. Amb la màgia i la creativitat que caracteritzen la companyia, Uala! fa riure i reflexionar.

 
Dans (Bailas?)
18/07 – 20.00 h
En Juan, el protagonista de l’últim Endorfines de l’estiu prova de delectar el públic amb un espectacle altament participatiu de ball que inclou des de pasdobles fins a blues. L’esdeveniment es converteix en una festa divertida i inesperada amb l'orgue encantador d’en Juan marcant el ritme. Però hi ha un petit detall: el públic no és conscient del desastre imminent... El cicle d’humor es tanca amb una proposta única d'Adrian Schvarzstein, una combinació d'humor i talent ideal per marxar de vacances amb les piles ben carregades.

 
Completeu l'experiència al bar de Els Titons de Las Palmeras amb una beguda ben fresca i una selecció d’entrepans, platets o tapes delicioses.

Activitats relacionades