52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Enruta't a la Marina!

CC La Cadena i CC Casa del Rellotge
22/02/2021
  • Divulgació

El CC La Cadena i el CC Casa del Rellotge obren un grup cultural

Gent del barri de la Marina! Els CC La Cadena i el CC Casa del Rellotge creen un grup per a totes aquelles persones interessades a consumir i generar cultura.

Tant se val l'edat que tingueu o l'experiència, només calen moltes ganes de voler anar a veure una obra de teatre, a escoltar un concert, visitar una exposició, participar en una xerrada o descobrir edificis emblemàtics de la zona... activitats que es puguin fer per la Marina del Port i la Marina del Prat Vermell, pel Districte de Sants – Montjuïc o fins i tot desplaçar-se fins a on calgui, si la proposta val la pena.

El més important són les ganes d'enriquir-se per l'experiència i compartir el temps amb altres persones que tinguin uns interessos similars. La colla tindrà total autonomia per decidir què vol fer i en quina freqüència, tot i que la idea inicial és trobar-se un cop al mes. Les propostes poden ser externes o bé haver-se generat dins el grup. Que algú vol explicar la història del barri en una ruta? Endavant! Que algú altre se li ha acudit que vol fer un monòleg? Si a tothom li sembla bé, cap problema!

Si el projecte us fa el pes, la primera trobada serà el dilluns 22/02/2021 a les 18.30 h (a la Sala Pepita Casanellas, sense inscripció prèvia) i la gent del CC La Cadena i del CC Casa del Rellotge, així com una sèrie d'agents culturals de La Marina, us explicaran el concepte i començareu a fer rodar els engranatges.

Activitats relacionades