52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Entrega de premis del 24è Concurs de còmic de Nou Barris

CC Can Verdaguer
08/06 i fins al 13/07/2024
  • Art i exposicions
  • Tallers

Qui guanyarà en cada categoria?

El CC Can Verdaguer ja ho té tot a punt per fer públic el veredicte del jurat del 24è Concurs de Nou Barris!

El certamen, coorganitzat amb el Districte de Nou Barris i la col·laboració d’escoles de còmic, editorials, botigues especialitzades, les Biblioteques de Barcelona i el Consorci per a la normalització lingüística, convoca participants i públic en general a conèixer el resultat el dissabte 8 de juny a partir de les 18.00 h.

La 24a convocatòria ha rebut 86 propostes enviades tant a la categoria d’entre nou i quinze anys com a la de majors de setze anys.

El jurat, integrat per membres de Ficomic, Norma Editorial, Escola Joso, Bang Ediciones i GRAF, així com del Col·lectiu Sextories, ha decidit els sis premis i les dues mencions especials per al millor còmic en català i el millor amb perspectiva LGTBIQ+. En Ionai Ramírez i la Sandra Sas, a mig camí entre el còmic i la improvisació, animaran la tarda abans del lliurament de premis.

La tarda comença unes hores abans amb la tallada de la cinta inaugural de la mostra que exposa tots els còmics rebuts. Es podran veure fins al 13 de juliol, tant a l’espai expositiu de les golfes com el de la planta principal. A banda, es podrà participar en el taller d’estampació de bosses gràcies a l'Associació 17 de maig i fer un autoretrat. Després de conèixer els premis, un petit refrigeri a la terrassa donarà per tancada la 24a edició del concurs.

Activitats relacionades