52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Espais de criança i per a famílies

Diversos centres cívics
  • Familiar
  • Tallers

Molts centres cívics ofereixen espais per a famílies i criatures

Cada cop més, diversos locals i associacions de la ciutat dediquen espais a la criança i a les famílies amb criatures petites. En aquest sentit, molts centres cívics han habilitat espais perquè les famílies puguin trobar-se i compartir dubtes, xerrades, tallers i altres activitats. Podeu consultar el centre cívic del vostre barri, però aquesta mitja dotzena de projectes en són un bon exemple.
 
Espai per a famílies
Centre Cívic El Coll – La Bruguera. Més informació

Un espai per a famílies amb fills d’entre 0 i 3 anys en què es podrà gaudir de jocs, lectures i altres activitats. Es programen conferències i tallers tant per a adults com per a tota la família. El casal també acull altres franges d'edat fins al 12 anys.

Projecte per a famílies
Centre Cívic Vallvidrera. Més informació

Un espai de trobada autogestionat per i per a famílies, on es podran intercanviar experiències i recursos a més de compartir el joc amb els infants.

El primer pas
Centre Cívic Baró de Viver. Més informació

Grup de criança per a famílies amb infants d’entre 0 i 3 anys. S’hi tracta temes com l’estimulació motriu i cognitiva, els jocs simbòlics, l’arribada dels germans o els primers massatges.

Casal familiar
Centre Cívic Drassanes. Més informació 

El centre cívic ofereix un espai de trobada dels progenitors dels infants inscrits al casal infantil. S’hi fan xerrades de caire formatiu i tallers, a més de sortides amb les famílies i els infants.

 El vaixell. Espai de petita infància
Centre Cívic La Sedeta. Més informació

Un projecte dirigit a famílies d’infants entre 3 mesos i 3 anys que vol crear un espai acollidor i tranquil en què les famílies puguin intercanviar experiències i crear una xarxa compartida.  

Espai de joc i relació 
Centre Cívic Vil·la Urània. Més informació

Un espai de petita infància adreçat a infants d'entre 0 i 3 anys i les seves famílies, per tal de crear un espai on els més petits puguin jugar i experimentar i els més grans puguin compartir vivències. 

Ludoteca La Tardor
Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx. Més informació

Dins la Ludoteca d'aquest equipament, s'ofereix un espai de trobada per a infants de diverses edats i les seves famílies.

Espai 03. El petit comitè 
Centre Cívic del Parc-Sandaru. Més informació 

Un punt de trobada obert a famílies amb infants d'entre 0 i 3 anys i pensat per compartir, jugar i experimentar. També s'hi organitzen tertúlies i xerrades per als més grans. 

De 0 a 3 
Centre Cívic Cotxeres Borrell. Més informació 

Tal i com el títol suggereix, Cotxeres Borrell ofereix un espai de trobada i interrelació en un entorn educatiu i lúdic amb materials especialitzats i suport professional per a famílies amb infants menors de 4 anys.

 

Activitats relacionades