52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Estrena’t al clown cabaret del Casa Groga

CC Casa Groga
31/03/2023
  • Circ

Quina companyia participarà en El Festival Internacional de Pallassos de Cornellà?

Les arts escèniques són part fonamental del CC Casa Groga. L’equipament de Sant Genís dels Agudells no només programa durant tot l’any espectacles de teatre, dansa, circ i música, sinó que un dels seus trets distintius és fomentar i promocionar companyies emergents.

A través de la convocatòria trimestral Estrena’t, s'impulsa la feina d’artistes joves. Aquest hivern es triarà, per primer cop, propostes de la disciplina dins del clown i el cabaret. De l'última convocatòria s’han recollit més de quaranta propostes, d’entre les quals el jurat n’ha seleccionades sis.

Stop de clamsy (cia Andy Thorson), La Yo Rona (cia Ayelén Ormaechea), Solo Eva (cia. Caprina), Los colgados (cia. Los colgados), TRI-BU (cia. Mama’s underclown) i Dos palabas: im-presionante (cia. Pablo Múñoz Good Idea Company) són les propostes que es disputaran els dos premis.

La final serà divendres 31/03 a les 19:00 h, presentada per la cia Transtorners. De la votació del públic en sortiran les dues companyies guanyadores que participaran en el Festival Internacional de Pallassos de Cornellà i el Festival d’arts de carrer del centre Desplaça’t.

Les entrades per la gala finals són gratuïtes i les podeu reservar al web del centre.

Activitats relacionades