52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Estrena't al teatre

CC Casa Groga
14/02/2020 i fins al 27/02/2020
  • Teatre

Tria l'obra que més t'agradi!

Promocionar i fomentar totes les arts escèniques i donar-les a conèixer al barri de Sant Genís dels Agudells és un dels objectius del CC Casa Groga. Per això, des de fa ja un bon grapat d'anys organitza les vetllades Estrena't dedicades a la dansa, al teatre, a la música i al circ amb l'aval de sales i festivals reconeguts i de prestigi.

A través d'una convocatòria, les companyies emergents de cada especialitat tenen l'oportunitat de fer el pas a les sales comercials. Un jurat especialitzat format per a l'ocasió i el públic assistent a la gala final amenitzada per la parella Transtorners decideixen quines companyies guanyes els dos premis en joc.

Després de la primera final dedicada al món de la dansa que va tenir lloc el proppassat 11 de novembre, arriba el torn del teatre. La vuitena edició del concurs Estrena't tindrà lloc divendres 14 de febrer a partir de les 19.00 h. Les quatre propostes que han superat la convocatòria del mes de gener són Amor a mort de la cia. Agosarats, El sueño de los justos presentada per la cia. Successos Efímers, INI (dins) interpretada per la cia. La Cítrica i finalment La vida es un cuento de la cia. Urpes T Panteres Grogues.

Els vostres vots són indispensables per triar quines dues peces fan el salt a les sales professionals d'exhibició. La companyia guanyadora de la categoria del jurat actuarà a la Sala Fènix, mentre que qui s'emporti el premi del públic actuarà al Teatreneu.

A més, entre el 4 i el 27 de febrer podeu visitar l'exposició fotogràfica Tots els mons possibles on en Jordi Vidal mostra una col·lecció d'imatges preses durant les interpretacions de diverses obres teatrals.

L'il·lustració és obra d'en Miquel Albiac i la fotografia, d'en Jordi Vidal.


Actualització:
L'obra INI(dins) de la cia. La Cítrica va emportar-se el premi del jurat. Els vots del públic, per altra banda, van decantar-se per La vida es un cuento de la cia. Urpes T Panteres Grogues.

Activitats relacionades