52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Estrena't a la música

CC Casa Groga
14/05 i del 21 i el 28/05/2021
 • Música

Quin grup tocarà a la Sala Barts?

Un dels pilars fonamentals del CC Casa Groga és el foment i la promoció de les arts escèniques, així com donar-les a conèixer al barri de Sant Genís dels Agudells. Durant tot l'any podreu gaudir de la programació que se centra en el circ, la música, la dansa i el teatre.

Però a més a més, el cicle Estrena't amb quatre edicions per temporada, s'encarrega de descobrir companyies i grups emergents i ajudar-los en el camí de la professionalització. A través de la convocatòria del mes d'abril, el jurat va seleccionar tres formacions musicals.

Divendres 14 de maig, a partir de les 19.00 h, la plaça Meguidó es convertirà en la seu de la final presentada, un cop més, per la cia. Transtorners.

Obrirà la gala la banda Kòt Lapè liderada per en Pau Gil i Costa. La formació fusiona estils d'arreu del món, dotant-lo d'unes lletres i un so propi. Els següents membres a pujar a l'escenari són els el trio Sweet Manguitos. No entenen de barreres, les seves harmonies inspirades en el jazz, el soul o el hip hop aporten un nou enfocament a la música urbana. Tancaran les actuacions els Maüpas i la proposta de world music cantat en cinc llengües diferents i amb format de cançons breus..

Els vostres vots són imprescindibles per decidir quina de les tres formacions guanyarà una actuació en directe a la Sala Barts. Podeu votar el dia de la gran final després de les tres actuacions o bé des de YouTube entre el 21 i el 28 de maig.

Reserveu entrades per un, dos o tots tres concerts des del web del CC Casa Groga. Si teniu la reserva feta i finalment no hi anireu, cancel·leu la inscripció per tal que altres persones puguin accedir als concerts. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades

 • Tanit Plana retrata l'adolescència

  On:
  CC Can Basté, CC Joan Oliver - Pere Quart i CC La Casa Elizalde
  Quan:
  Fins al 31/12/2021
 • Un somni anomenat Europa

  On:
  CC Casinet d'Hostafrancs, CC La Casa Elizalde, CC Pere Pruna i CC Navas
  Quan:
  Del 13/04 al 15/05, del 08/06 al 23/07, del 07 al 29/10 i del 01 al 31/12/2021
 • La novena edició abaixa el teló a final de mes

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  14, 15, 20, 21, 22, 27 i 29/05/2021