52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Estrena’t a la música

CC Casa Groga
16/06/2023
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Quin grup tocarà al Paral·lel 62 Club i quin al Sidecar Factory Club?

Un dels pilars fonamentals del CC Casa Groga és el foment i la promoció de les arts escèniques, així com donar-les a conèixer al barri de Sant Genís dels Agudells. Durant tot l'any podreu gaudir de la programació que se centra en el circ, la música, la dansa i el teatre.

Però a més a més, el cicle Estrena't amb quatre edicions per temporada, s'encarrega de descobrir companyies i grups emergents i ajudar-los en el camí de la professionalització. A través de la convocatòria del mes d'abril, el jurat va seleccionar tres formacions musicals.

Divendres 16 de juny, a partir de les 19.00 h, la plaça Meguidó es convertirà en la seu de la final presentada, un cop més, per la cia. Transtorners. Els vots del públic decidiran qui dels tres candidats guanyarà una actuació al Paral·lel 62 Club i qui tocarà al Sidecar Factory Club.

La banda Bivac, provinent del Pla de l’Estany, donarà el tret de sortida a la final. Aquesta banda acabada de néixer està formada per un grup de joves que tenen els clàssics del pop-rock català com a referents. S’estrenen presentant Memòries d’un demà (2023), el seu primer EP.

La formació següent a pujar a l’escenari és Grabu. Combinant el jazz més pur amb tocs d'electrònica, recursos sintètics i música urbana, expressa tot un imaginari instrumental cap a un món d’improvisació. Tot i estar a la vintena, Arnau Grabolosa ja ha compartit escenari amb Rosario Flores o Jorge Drexler: Portarà alguns temes del seu EP Blast (2022).

Júlia Cruz tancarà l’Estrena’t musical d’enguany. Nascuda a Fraga, combina la música amb l’actuació. Acompanyada pel guitarrista Manuel Fuentes, el seu directe és un viatge a través d'històries que juntament amb les cançons van filant la dramatúrgia de l'espectacle. Últimament, ha actuat a la prèvia d’Horta Cançó d’Autor.

Activitats relacionades