52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Estrenem la cinquena edició del Pantalla Barcelona

Diversos centres cívics
Del 02/10 al 18/12/2020
  • Cinema

T'apropem el cinema

L'Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, continua difonent el cinema de la ciutat i engega la cinquena edició del projecte en xarxa Pantalla Barcelona. Si bé en les edicions anteriors es feia ressò d'aquells films rodats, realitzats o produïts a la ciutat, ara s'amplia el camp de visió donant presència als nombrosos festivals cinematogràfics que se celebren cada any a Barcelona com l'American Film Festival, el DocsBarcelona o la Mostra Internacional de FIlms de Dones per citar-ne només tres.

Les projeccions d'una vintena de llargmetratges i una vintena més de curtmetratges s'intercalen entre el dos d'octubre i fins al divuit de desembre a les pantalles de les nou sales del cinquè Pantalla Barcelona: el CC Ateneu Fort Pienc, el CC Can Basté, el CC Can Clariana Cultural, el CC Casa Groga, el CC Pati Llimona, el CC Vil·la Florida i el CC Zona Nord, que en algunes ocasions desplaça les projeccions al Casal de Barri Torre Baró, així com a l'Auditori de Sant Martí.

Entre la cartellera hi destaca la multipremiada Els dies que vindran, la comèdia negra Set raons per fugir amb un repartiment d'infart que inclou en Sergi López, l'Emma Suárez, la Vicky Peña, l'Aina Clotet o en Pol López i el documental sobre el difícil viatge dels infants transgènere Me llamo Violeta. Per a més informació, podeu consultar el aquest enllaç, el programa (confirmeu les dates als centres, que hi ha hagut canvi de projeccions) en PDF o el web del cicle.

Les entrades, gratuïtes, les podeu reservar en línia al web de cada equipament, uns dies abans de cada projecció. Si teniu la reserva feta i finalment no vindreu, retorneu l'entrada per tal que algú altre pugui accedir a la sala. Us expliquem com fer-ho en aquesta guia visual.

Activitats relacionades