52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Estrenem l’onzena edició del Pantalla Barcelona

Diversos centres civics
Del 25/10/2023 al 20/03/2024
  • Cinema

Projectem deu pel·lícules al voltant de la família i les maternitats

Del 25 d’octubre al 20 de març del 2024, dotze equipaments de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona participen en l’onzena edició del cicle cinematogràfic Pantalla Barcelona, amb la voluntat, com sempre, d’apropar el millor cinema al costat de casa.


Consulteu-ne les deu pel·lícules, mireu el calendari de totes les projeccions o descarregueu el programa complet en PDF amb totes les propostes.

Sota el títol de Famílies i maternitats, la cartellera de tardor posa el focus en la varietat d’estructures familiars que existeixen avui en dia i les diverses maneres d’experimentar el fet de ser mare. I la societat, ha après realment a acollir totes les diferències?

La cartellera ha estat seleccionada entre els dotze centres participants: el CC Ateneu Fort Pienc (Eixample), el CC Can Basté (Nou Barris), el CC Can Clariana Cultural (Sant Andreu), el CC Casa Groga (Horta-Guinardó), el CC Josep Maria Trias i Peitx (Les Corts), el CC La Sagrera – La Barraca (Sant Andreu), el CC La Sedeta (Gràcia), el CC Pati Llimona (Ciutat Vella), el CC Vil·la Florida (Sarrià – Sant Gervasi), el CC Zona Nord (Nou Barris), l’Auditori Sant Martí (Sant Martí) i el CC Cotxeres de Sants (Sants - Montjuïc), que s’incorpora al Pantalla Barcelona.

Durant cinc mesos, deu pel·lícules de producció local o internacional, que han estat premiades en festivals d’arreu i aclamades pel públic i la crítica, passaran per tots els districtes de Barcelona. Hi trobareu setanta projeccions d’Aftersun, de Charlotte Wells; Cinco lobitos, d’Alauda Ruiz de Azúa; CODA: los sonidos del silencio, de Siân Heder; El padre (The father), de Florian Zeller; En los márgenes, de Juan Diego Botto; La maternal, de Pilar Palomero; Maixabel, d’Icíar Bollaín; Muchos hijos, un mono y un castillo, de Gustavo Salmerón; Toda una vida, de Marta Romero, i Una família perfectamente normal, de Malou Reymann.

Les sessions de cinema es complementen amb un seguit d'activitats complementàries com tallers, col·loquis, cinefòrums, debats i projectes treballats amb escoles i instituts.

L'entrada és gratuïta i cal reservar les localitats des de cada enllaç dels films esmentats anteriorment. A les xarxes ens trobareu amb l’etiqueta #PantallaBCN.

Activitats relacionades