52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Fes Cultura al terrat del CC El Coll – La Bruguera

CC El Coll - La Bruguera
03, 04, 11 i 17/07/2024
  • Cinema
  • Gastronomia
  • Música
  • Tallers
  • Teatre

Música, cinema, teatre i cuina fresca a l’aire lliure

Imagineu quines nits d’estiu no viuríeu si tinguéssiu un terrat a disposició? Aprofitant l’espai privilegiat de l’antiga editorial de còmics, aquest juliol, el CC El Coll – La Bruguera ha programat un seguit de vesprades culturals a la fresca plenes de música en directe, cinema sota les estrelles i teatre experimental, així com un taller de cuina que desperta els sentits.

Un any després de la primera edició, el cicle estiuenc Cultura al terrat promet un seguit d’experiències inspiradores i màgiques. Aquestes:

 
Receptes fresques d’estiu
03/07 – 19.00 h
Comença l'estiu amb el taller Receptes fresques d'estiu dirigit per la xef Marta Toledo. Aprendreu a preparar plats senzills i frescos per afrontar les nits caloroses, culminant amb una degustació en comunitat al terrat del centre cívic.

 
Música al terrat: Tintoreria la viuda
04/07 – 19.00 h
El col·lectiu de músics Tintoreria la viuda captivarà el públic amb la seva música en directe en un capvespre màgic al terrat. Descobriu les històries captivadores i melodies immersives de petit format, amb el barri del Coll com a teló de fons.

 
Cinema a la fresca: Robot dreams
11/07 – 22.00 h
Emotiva i captivadora, la pel·lícula commovedora segueix la història d’en Dog, un gos solitari, que un bon dia decideix construir-se un robot i es fan amics inseparables al Manhattan dels anys 1980. Dirigida per Pablo Berger, aquesta obra mestra cinema d'animació multipremiada als millors festivals explora els valors de l'amistat. Una vetllada inoblidable sota les estrelles!

 
Teatre: Dibuixa una casa
17/07 – 20.00 h
La companyia resident Les imprescindibles presenta Dibuixa una casa, una obra que explora les històries de nòmades urbans a través del moviment, la paraula i la veu. Descobreix les indagacions sobre el concepte de llar i pertinença en una experiència teatral única.

Activitats relacionades