52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Firma

Aquesta activitat forma part del projecte en xarxa:
Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
2022
  • Art i exposicions

Aquestes propostes ja han passat

Paula Artés

Què arriba a saber l’Estat de nosaltres? Sabem quanta informació gestiona i quin ús en fa, d’aquestes dades? Quant de temps hem passat a les administracions amb documents, registrant-los, omplint una vegada i una altra el nostre nom, número d'identificació, la nostra signatura…?

El poder no només s'exerceix des d’aquelles grans institucions on pensem que es localitza, també l’Estat exerceix un control sobre la població i organitza la societat a partir d’altres mecanismes més quotidians, com per exemple les estructures administratives que, amb els processos burocràtics i amb els espais físics —ara ampliats als espais virtuals—, contribueixen a crear una societat més disciplinada.

L'artista es qüestiona en el seu treball fotogràfic aquests mecanismes de control i tracta de desvetllar les estructures de poder, les entranyes de les quals romanen ocultes als ciutadans. 


Centre Cívic Joan Oliver "Pere Quart"
Del 2/05 al 10/06

Centre Cívic Pere Pruna
Del 17/06 al 28/07
Activitats complementàries
12/07 Taller d'escriptura burocràtica a càrrec de Paula Artés
14/07 Taller 'Fotografia en la recerca del control'

Centre Cívic Pati Llimona
Del 08/09 al 27/10
21/10 - 18:30 h Sortida fotogràfica per retratar les càmeres de videovigilància que es troben a la rodalia del centre per crear-ne un mapa que s'incorporarà a l'exposició i es convidarà a ampliar-lo per part del públic.

Vídeo
En col·laboració amb EMAV: Producció: Roger Casanovas i Marina García Realització imatge: José D. Luque i Berta Zurita Muntatge imatge: José D. Luque Captació sonora: Carlos Luque i Oriol Otero Muntatge so: Carlos Luque

Activitats relacionades