52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Focus d'estiu sota la palmera

CC Casa Orlandai
Dimecres i dijous: 26, 27/06, 03, 04, 10, 11, 18 i 25/07/2019
  • Dansa
  • Música
  • Teatre

Música i teatre omplen les nits de la Casa Orlandai

Aquest estiu, el CC Casa Orlandai no s'està de res i us convida, un any més, a la sèrie de propostes musicals i d'arts escèniques que programen quatre dimecres i cinc dijous. En total, nou propostes fresques i relaxades per encarar les setmanes de calor que ja s'albiren.

Els vespres estivals s'inicien a la sala Josep Vicenç Foix amb Recreations project (26/06 – 20.00 h), un espectacle de vídeo projecció, dansa-teatre i música entorn la resistència als canvis. Transitant (03/07 – 20.00 h), una lectura dramatitzada d'una peça de creació pròpia en què dotze personatges, a qui cedeixen les seves veus en tres intèrprets, es troben en un seguit de situacions on les construccions de gènere que viuen entren en conflicte és la proposta la cia. Alokahlo pel dimecres següent. El científic Albert Einstein puja a l'escenari la segona setmana de juliol. Encarnat per l'actriu Marina Garmendia, repassa la seva vida a El mundo como yo lo veo (10/07 – 20.00 h). El cicle Focus d'estiu 2019 del CC Casa Orlandai s'apagarà amb Sentir todo de todas las maneras (17/07 – 20.00 h), un solo teatral a càrrec de Francisca Mujica Kursan que versa la vida i obra del poeta portuguès Fernando Pessoa.

Per altra banda, la música pren el protagonisme dels dijous d'estiu sota la palmera del pati d'en Marcel. Cinc concerts de jazz amb altres influències llatines, flamenques, de soul o de reggae. Les vetllades a la fresca comencen amb la darrera sessió participativa del curs. Cantes? Toques la guitarra? Vols foguejar-te davant el públic? Apunta't a l'última COJAM (27/06 – 19.30 h) enviant un missatge al Cafe Orlandai. Chick Out Project (04/07 – 19.30 h) són els següents a pujar a l'escenari per presentar la fusió de sons entre la música jamaicana i el jazz d'improvisació. El segon dijous de juliol, el CC Casa Orlandai porta The JA band (11/07 – 19.30 h) i ompliran el pati: de clàssics del blues, soul, jazz, pop i rock. La setmana següent es podrà gaudir d'un duet vibrant format per la cantant i ballarina Isabel Vinardell (18/07 – 19.30 h) i el músic Ivan Santaeularia. Amb un repertori que va del jazz al flamenc, passant per la música cubana o de l'arc mediterrani, sedueixen el públic per allà on passen. Finalment, els Dijous sota la palmera es clouran amb l'actuació de la Matizz Band (25/07 – 19.300 h) i un trio que versiona clàssics amb tocs de latin jazz.

Tots els vespres d'estiu a l'equipament de Sarrià són d'accés lliure i no cal reservar entrada. Això sí, si voleu acompanyar els concerts amb una beguda o unes tapes delicioses del Cafè Orlandai, van a càrrec vostre!

Activitats relacionades