52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Gràcia riu!

CC La Sedeta, CC El Coll - La Bruguera i altres equipaments de Gràcia
Del 16 al 30/10/2019
 • Art i exposicions
 • Circ
 • Familiar
 • Literatura
 • Música
 • Teatre

Quarta edició del cicle d’humor del Districte de Gràcia

La Taula d’equipaments i entitats culturals del Districte de Gràcia uneix forces per organitzar la quarta edició del cicle d’humor Gràcia riu! que reivindica l’humor com a eina de cohesió social. La vintena d’activitats, que van des de concerts, teatre, circ, exposicions, lectures... cada equipament des de la seva singularitat, tindran lloc entre el 16 i el 30 d’octubre als diversos barris de Vallcarca i els Penitents, El Coll, La Salut, La Vila de Gràcia, El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova.

L’espectacle de circ Aquí no hi ha ningú (16/10 – 17.15 h) dóna el tret de sortida a la quarta edició del cicle. La cia. Desastrosus Cirkus sorprendrà amb un còctel d’humor, enginy i destresa a la plaça de La Sedeta. A més de les arts del circ, el CC La Sedeta també aposta per la música amb el concert Opció 2 (18/10 – 20.30 h). En David Coves i en Sito Domínguez són dos vells amics que volen tocar, amb molt d’humor i una mica de teatre, cançons divertides i tendres, sovint de perdedors sota l’etiqueta inventada de rockountryfolk. Al cap de setmana arribaran les pinzellades d’humor teatral (19/10 – 18.00 h) amb un seguit d’històries curtes a càrrec de les companyies Vade Retro i Dinàmics Teatre.

Per altra banda, al CC El Coll, antiga seu de l’editorial de tebeos La Bruguera, ja fa uns dies que ha obert l’exposició 60 anys d’Astèrix, homenatge a una llegenda que es podrà visitar fins al 2 de novembre. La mostra de portades i pàgines del còmic francès exhibeix una visió irònica i satírica de la societat gal·la. Astèrix i cia.: 60 anys d’humor intel·ligent i divertit (17/10 – 19.00 h) és el títol de la taula rodona entre Josep M. Delhom i altres ponents que debatrà entorn una de les icones del món de les historietes il·lustrades. L'endemà, haureu de treure l'entrellat d'un misteri a ritme de cançons amb l’Indigesta fama (19/10 – 18.00 h) de la cia. Ual·la, un espectacle a cavall entre el concert i la funció teatral.

A més a més dels dos centres cívics esmentats, podeu trobar activitats per les biblioteques Jaume Fuster, Vila de Gràcia i Vallcarca i els Penitents – M. Antonieta Cot, el Centre Artesà Tradicionàrius, el Centre de Cultura Popular la Violeta, l'Espai Jove La Fontana, la Finca Sansalvador / Refugi plaça del Diamant, el Centre Moral 'El Centre' i els Lluïsos de Gràcia. Totes les activitats del cicle Gràcia riu! són gratuïtes tot i que cal inscripció prèvia per algunes d’elles. Si voleu més informació, consulteu el programa (PDF).

Activitats relacionades

 • Quatre propostes musicals de petit format

  On:
  CC Vil·la Florida
  Quan:
  13, 20, 27/02 i 05/03/2020
 • Un cicle en col·laboració entre les Biblioteques i els Centres Cívics de Barcelona

  On:
  Biblioteques i Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Del 20/11/19 al 09/05/2020
 • Visites guiades a les exposicions de Barcelona

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  18, 21, 24, 25, 26, 31/01, 05, 14, 15, 16, 21, 28/02 i 14/03/2020