52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Horta s’omple de Contes a les places

CC Matas i Ramis
26/06, 03, 10 i 17/07/2024
  • Familiar

Aquestes propostes ja han passat

Els dimecres pels espais emblemàtics d’Horta

Una vegada hi havia... molt sovint, els millors records de la infantesa comencen amb aquesta frase. Aquest estiu, prepareu-vos per escoltar històries captivadores a l'aire lliure i en bona companyia, ja que el CC Matas i Ramis recupera el cicle Contes a les places pels espais més emblemàtics d’Horta.

Pensat per a tota la família, cada sessió a la fresca farà volar la imaginació de la mainada i oferir moments inoblidables per a petits i grans gràcies a rondellaires experimentats.

El primer dimecres, just després de Sant Joan, la cia. Vivim del cuentu capigra les històries clàssiques a Contes desexplicats (Pl. Eivissa, 26/06 18.30 h) i presenten una Caputxeta forçuda, una Rateta lectora o un Patufet gegant. Vine a conèixer altres personatges!

La setmana següent, la Gemma Farriols us explica la història Amor pel Mar (Parc de la Unitat, 03/07 – 18.30 h), un conte que parla del Mediterrani, de la Mar i el seu avi Telmo i de l’aventura que viuen plegats un dia que surten a descobrir platges i espècies marines.

La tercera proposta, Un circ de contes (Pl. de Bacardí, 10/07 – 18.30 h), és un espectacle de la cia. Fes-t’ho com vulguis amb històries de personatges fascinants del circ com l’amazona, el faquir, els pallassos, l’equilibrista o el forçut.

Canvi de programació: El tercer conte, En Patufet i el Gegant de la Muntanya (Pl. Bacardí, 10/07 - 18.30 h), l'explica l'Albert Estenegre. La història narra una de les entremeliadures més grosses d'en Patufet. I és que quan el Gegant estava despistat, li va robar els pantalons!

Elmer, l’elefant de colors (Pl. de Santes Creus, 17/07 – 18.30 h) és la darrera sessió del cicle. La cia Pampallugues Teatre porta una història tendra i commovedora sobre el respecte, l’acceptació i la diversitat i un paquiderm que no és gris com la resta d’elefants, sinó que té la pell verda, groga, blava, vermella, rosa...

Activitats relacionades