52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Il·lustrats 2020

CC Torre Llobeta
Del 18 al 30/09/2020
  • Art i exposicions
  • Divulgació
  • Familiar
  • Tallers

Vuitena edició del cicle al voltant del dibuix

Entre el 18 i el 30 de setembre, el CC Torre Llobeta celebra una nova edició d'Il·lustrats, el cicle organitzat en col·laboració amb la Biblioteca de Vilapicina i la Torre Llobeta, el Consorci per a la Normalització Lingüística de Nou Barris i la llibreria Font de Mimir.

L'exposició Traç de la dibuixant Teresa Herrero és el teló de fons de la vuitena festa de la il·lustració. Es podrà visitar mentre duri tot el cicle a l'equipament del carrer de Santa Fe. Petites escenes quotidianes plasmades amb un estil molt personal, ple de llum i colors.

El dissabte 19 de setembre sereu vosaltres qui agafareu llapis i paper per sortir a observar el barri i representar-lo a la vostra manera. El taller gratuït d'urban sketching (19/09 – 11.00 h) és gratuït i l'imparteix en Raúl Cuenca, referent d'aquesta disciplina i habitual col·laborador del centre.

Una bona manera, i potser la més fàcil, d'introduir les il·lustracions a la canalla és a través dels contes. El Laboratori de foment de la lectura (19/09 – 11.00 h), dirigit a les criatures entre tres i cinc anys, transitarà per un àlbum il·lustrat interpretant-ne les imatges i altres elements paratextuals.

La setmana següent, l'autora de l'exposició Traç dirigeix el taller de creativitat Diari d'un artista (22/09 – 19.00 h). No cal que tingueu coneixements de dibuix previs, només moltes ganes d'expressar-vos sobre una llibreta esbossant-hi les idees que sorgeixin al moment.

Abans l'Il·lustrats 2020 no arribi al seu final encara hi ha temps per a la xerrada en línia Dones il·lustradores del segle XX (28/09 - 18.30 h) amb la Roser García, de la delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona.

Totes les activitats són gratuïtes, només cal que reserveu plaça al CC Torre Llobeta.

Activitats relacionades