52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

(in)fusion flamenca

Centre Cívic Besòs
Del 6 al 27/11

Aquestes propostes ja han passat

Un ampli ventall d'activitats en torn al flamenc

Del 6 al 27/11, se celebra una nova edició de (in)fusión flamenca, el cicle de flamenc que organitza el Centre Cívic Besòs des de l'any 2003. Al llarg d'aquests 13 anys, a (in)fusión flamenca hi han participat figures de la talla de Ginesa Ortega, Duquende, Pere Pubill “Peret”, Agustí Fernández, Sílvia Pérez Cruz o Carles Benavent, entre molts d'altres.

(in)fusión flamenca és un projecte singular amb línies clares: formació, foment a la creació i difusió cultural. Aquesta triple aposta es materialitza en un ampli ventall d'activitats: actuacions musicals en directe, tallers especialitzats, exposicions, xerrades o espectacles familiars, entre d'altres.

Podrem gaudir, per exemple, de la presentació d'El Mar, el nou disc de la cantautora nord-americana Tori Sparks, que ha enregistrat en col·laboració amb el trio de flamenc fusió Calamento (6/11, 21.30 h); de l'emergent veu de Rosalía, que presentarà un recital de cante flamenc clàssic (13/11, 21.30 h); o l'espectacle Entre dos mundos de Luna Zegers, amb un repertori de lletres i composicions pròpies que expliquen històries tristes amb un gran esperit de viure (20/11, 21.30 h).

Podeu consultar el programa complet a la web del festival.

Activitats relacionades