52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Inscripcions obertes per als tallers de primavera

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Fins al 30/06/2024
  • Tallers

Descobriu totes les opcions dels centres cívics

La primavera, la sang altera! I des de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona se’ns accelera el cor de veure tota l’oferta formativa del nou trimestre.

Aprendre a tocar un instrument o cant i tècnica vocal, iniciar-se en l’escriptura creativa o a llegir teatre, endinsar-se en la història de l’art o iniciar-se en l’aquarel·la, en l’urban sketch o en el còmic, experimentar amb la impressió 3D, amb la realitat augmentada o amb la robòtica, conrear un hort urbà o omplir la casa de verd, descobrir Barcelona o viatjar per tot el món a través de la cuina... aquesta primavera, troba tot allò que et faci bategar amb força!


CONSULTA AQUÍ TOTS ELS CURSOS I TALLERS DE PRIMAVERA


Finalitzat el període de renovacions, els cinquanta-dos centres obren les inscripcions per als tallers del nou trimestre. Com és habitual, no hi ha una data única d’inici. Alguns van començar a final de febrer o el primer dilluns de març. Les dates concretes de cada equipament les podeu consultar al final de la notícia.

Formalitzar la matrícula del taller des de l’aplicatiu d’inscripcions no té cap secret i us estalviareu cues al centre! Si us trobeu en algun impàs, consulteu les guies il·lustrades pas a pas que us donaran un cop de mà. I si preferiu l’atenció personal, sempre podeu acudir al taulell d’informació de l’equipament on s’imparteix el curs triat.

En el cas que pugueu optar a un descompte (persones en situació d’atur o amb alguna discapacitat), cal matricular-se en persona per poder presentar els documents sol·licitats. En alguns centres també s’apliquen altres bonificacions i descomptes, pregunteu-ho abans de formalitzar la inscripció.

Atenció que bona part dels itineraris, visites i excursions de primavera també obres les inscripcions aquests dies. I recordeu que qui treballa a la primavera, prepara un bon estiu!


DATA D’OBERTURA DE LES INSCRIPCIONS:

Dimarts, 26/02
CC Can Clariana Cultural.

Dilluns, 04/03
CC Baró de Viver, CC Torre Llobeta i CC del Besòs i el Maresme.

Dilluns, 11/03
CC Can Deu, CC Can Verdaguer, CC Casa Groga, CC Cotxeres de Sants (el CC Casinet d’Hostafrancs no fa inscripcions), CC El Carmel, CC Guinardó, CC Joan Oliver - Pere Quart, CC Josep Maria Trias i Peitx, CC La Sagrera - La Barraca, CC Matas i Ramis, CC Navas, CC Parc Sandaru, CC Sarrià, CC Teixonera, CC Tomasa Cuevas - Les Corts i CC Zona Nord.

Dijous, 14/03
CC Sant Martí.

Dilluns, 18/03
CC Albareda, CC Ateneu Fort Pienc, CC Barceloneta, CC Bon Pastor, CC Can Basté, CC Can Castelló, CC Can Felipa, CC Casa del Rellotge, CC Casa Golferichs, CC Casa Orlandai, CC Convent de Sant Agustí, CC Cotxeres Borrell, CC Drassanes, CC El Coll - La Bruguera, CC El Sortidor, CC Font de la Guatlla, CC L’Elèctric, CC La Cadena, CC La Casa Elizalde, CC La Farinera del Clot, CC La Sedeta, CC Pati Llimona, CC Pere Pruna, CC Sagrada Família, CC Trinitat Vella, CC Urgell (inclou també les inscripcions per als intensius d’estiu), CC Vallvidrera - Vázquez Montalbán, CC Vil·la Florida i CC Vil·la Urània.

Dilluns, 25/03
CC Sant Andreu.

Imatge: Miguel Porlan

Activitats relacionades