52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Inscripcions obertes als tallers del CC Pati Llimona

CC Pati Llimona
Fins al 20/06/2020
  • Fotografia
  • Tallers

Aquestes propostes ja han passat

Fins a quaranta-cinc càpsules gratuïtes de noranta minuts cada una

El CC Pati Llimona posa a l'abast de tothom una oferta de quaranta-cinc càpsules formatives per aquesta primavera. És la proposta de tallers en línia que es podran seguir, gratuïtament, entre el 20 de maig i el 20 de juny. L'únic requisit és inscriure's prèviament als monogràfics des del seu web.

L'oferta abraça una àmplia varietat de cursos. Des de tallers de balls i manteniment com swing, ballet clàssic o pilates, fins a la gastronomia per aprendre a cuinar curri verd, gnocchis o formatges vegans, passant tallers de cant, locució o conversa en anglès, cinc d'especialització en cinema o diverses tècniques plàstiques com el dibuix al carbonet, pintura japonesa, aquarel·la o il·lustració i urban sketch. També hi ha alguna càpsula més pràctica com les que tracten l'electricitat a les llars (tant la contractació com aprendre quatre bàsics de les reparacions), de fontaneria o compostatge.

Però si alguna cosa caracteritza l'equipament del carrer Regomir, és la fotografia. En aquest camp, el CC Pati Llimona obre una quinzena de càpsules tant teòriques com pràctiques. En trobem, per exemple, un parell d'iniciació a la càmera rèflex per aprendre a treure el màxim profit de la màquina, així com conceptes bàsics de la fotografia. Si teniu una càmera compacte, no patiu!, que també hi ha un taller dedicat a conèixer-la a fons.

Podeu instruir-vos en la composició, el color i en educar la mirada personal, així com a les tècniques de la macrofotgrafia, la fotografia de la natura, al retrat d'estudi o a la creació d'un estudi professional domèstic. Hi ha també un parell de càpsules que tracten el Photoshop i el Lightroom i un d'anàlisi de quatre fotògrafs cabdals com són l'Ansel Adams, l'Arnold Newman, l'Henri Cartier-Bresson i l'Edward Weston.

Les inscripcions s'obren dijous 14 de maig a les 09.00 h i fins que s'exhaureixin totes les places. Els cursos comencen el dia 20 de maig de 2020. Per tal de matricular-vos necessiteu estar donats d'alta al web. Si no sabeu com crear un usuari en línia, aquí teniu la guia visual que us explica com fer-ho.

Activitats relacionades