52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Inscripcions obertes per als tallers d’hivern

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Fins al 31/03/2022
  • Tallers

Aquestes propostes ja han passat

Apunteu-vos als tallers del 2023!

Any nou, vida nova! Ha arribat l’hora de complir els propòsits que teniu pensats de cara al 2023. Posar-se en forma, aprendre nous idiomes, adoptar una dieta més saludable, ampliar els coneixements sobre un tema concret, aprendre a tocar un instrument, dedicar temps a cultivar una afició... Acosteu-vos a la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona i exploreu l'amplíssima oferta formativa d'hivern!

Els centres més matiners van obrir el període de matriculacions just a final de novembre, mentre que la gran majoria s’ha esperat a tornar del súper pont de desembre. D’altres equipaments no obren fins després de les campanades d’any nou o fins i tot n’hi ha alguns on us podeu apuntar coincidint amb l’inici del trimestre escolar.

Si ja heu donat un cop d’ull als centenars i centenars de tallers i cursos que podreu seguir a partir de gener, ara és el moment de formalitzar les inscripcions! Podeu fer-ho des del taulell d’informació de cada equipament o bé còmodament des de casa, a través dels aplicatius en línia que trobareu en aquesta taula. Si no sabeu ben bé com funciona, doneu un cop d'ull a les guies il·lustrades i segur que us en sortiu en un tres i no res!

Tingueu en compte els descomptes per a persones en situació d'atur, persones amb discapacitat o malalties mentals, titulars del Carnet Jove, famílies nombroses o monoparentals que ofereixen alguns equipaments. I fins i tot alguns centres apliquen descomptes si us apunteu a un segon taller! Pregunteu-ho abans de fer efectiva la matrícula. En el cas d'optar a una d'aquestes ajudes, cal matricular-se presencialment.

Recordeu que durant aquestes dates també us podeu apuntar als itineraris, visites i excursions del primer trimestre del 2023.

Activitats relacionades