52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Inscripcions obertes als tallers intensius de juliol

Tota la xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Fins 01/07/2019
  • Tallers

Comencen les matriculacions als cursos d'estiu

Amb el mes de juliol que ja treu el nas darrere el calendari, arriba el temps de començar a pensar en els nous cursos que ja s'albiren a l'horitzó.

Practicar danses de tota mena, sortir a caminar per la muntanya a ritme de marxa nòrdica, aprendre a tocar un instrument, iniciar-se en la cuina d'un país exòtic, ampliar els coneixements de la fotografia analògica, desenvolupar el perfil més artístic i creatiu, explorar les arts escèniques... Tot té cabuda dins els centenars d'ofertes formatives que podreu seguir durant el mes de juliol!

Si bé no hi ha una data formal d'inici a les inscripcions de juliol, la majoria dels cinquanta-dos equipaments de la xarxa de Centres Cívics de Barcelona comencen les matriculacions el dia 11 de juny. La reserva de places es pot fer presencialment a cada equipament o bé en línia a través del web del centre on vulgueu cursar els tallers. Podeu trobar els detalls de contacte en aquest enllaç.

Tingueu present que alguns centres ofereixen descomptes per a persones en situació d'atur, titulars del Carnet Jove, famílies nombroses o monoparentals. Consulteu-ho abans de formalitzar la matrícula. En algunes ocasions, si us apunteu a un segon (o tercer!) taller també obtindreu una rebaixa en el preu.

I estigueu al cas, també, dels itineraris, visites i excursions que us proposem per seguir aquest juliol. Podeu fer les inscripcions durant el mateix període que les dels tallers.

Activitats relacionades