52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Inscripcions obertes per als tallers intensius de juliol

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Fins al 31/07/2021
  • Tallers

Consulteu tots els cursos d'estiu

Aprofiteu el mes de juliol per aprendre tot allò que no heu pogut fer-ho durant el curs! Podeu apuntar-vos als tallers escollits durant la primera quinzena de juny, dia amunt, dia avall. Recordeu que cada centre cívic estableix el termini d'inscripcions, per tant, millor si consulteu les dates exactes a l'equipament en qüestió. Podeu trobar els detalls dels 52 equipaments de la xarxa aquí.

L'oferta, com cada trimestre, és ben extensa i variada tot i que predominen els tallers esportius, els de cultura general i els de danses i balls, així com de més creatius. Consulteu totes les possibilitats des d'aquest enllaç. Els cursos, presencials, híbrids o en línia, apliquen les mesures sanitàries establertes per garantir la seguretat de tothom.

Estigueu al cas, també, dels itineraris, visites i excursions que us proposem per seguir aquest juliol. Podeu fer les inscripcions durant el mateix període que les dels tallers.

Per agilitzar els tràmits i per mesures sanitàries, es recomana fer les inscripcions en línia. Trobareu els aplicatius de cada centre en aquesta taula. Tingueu present que alguns centres ofereixen descomptes per a persones en situació d'atur, titulars del Carnet Jove, famílies nombroses o monoparentals. Consulteu-ho abans de formalitzar la matrícula. Si no sabeu com crear l'usuari en línia necessari, aquí teniu la guia visual que us explica com fer-ho pas a pas.

Activitats relacionades