52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Inscripcions obertes per als tallers intensius de juliol

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Fins al 31/07/2024
  • Tallers

Què vols aprendre aquest estiu?

S’acosta el final de curs i els tallers intensius de juliol són l’última oportunitat per experimentar i aprendre tot allò que t’ha quedat pendent durant l’any o bé per preparar l’estiu que ja és a tocar.

Anglès, italià o francès per viatjar, cuina a la fresca, postres estrella per nits de revetlla, cosir roba de bany, descobrir ciutats de cinema, observar el cel a l’estiu, pintar a l’aire lliure, fotografia de viatges, tocar en grup havaneres, valsos mariners i altres músiques, iniciar-se al paddle surf, treballar la ceràmica, aconseguir una esquena sense dolor, crear joies de resina, aprendre capoeira i tota mena de balls i danses, fer trapezi, cèrcol, teles, malabars... l’oferta formativa a la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona és tan rica i variada com sempre!


CONSULTA AQUÍ TOTS ELS CURSOS I TALLERS DE PRIMAVERA


Si bé alguns equipaments de la xarxa ja han obert el període d’inscripcions, la majoria s’hi posen entre la primera i segona setmana de juliol, com s’especifica al peu de la notícia.

Us podeu inscriure en línia als tallers desitjats des de l’aplicatiu de cada equipament, incloses les persones que tenen dret a tarifes reduïdes. En aquest cas, els documents sol·licitats s’hauran de presentar al centre abans de l’inici del taller.

En aquest enllaç trobareu una guia visual que explica pas a pas com inscriure’s per internet. No cal ni dir que les inscripcions també es poden formalitzar presencialment des de cada centre.

Que comenci l’estiu!


DATA D’OBERTURA DE LES INSCRIPCIONS:

Dilluns, 03/06
CC Albareda, CC Bon Pastor, CC Can Verdaguer, CC Casa Golferichs, CC Casa Orlandai, CC del Besòs i el Maresme, CC El Coll - La Bruguera, CC El Sortidor, CC L’Elèctric, CC La Casa Elizalde, CC La Sedeta, CC Parc Sandaru, CC Pere Pruna, CC Sarrià, CC Tomasa Cuevas - Les Corts, CC Torre Llobeta, CC Trinitat Vella, CC Vallvidrera - Vázquez Montalbán i CC Vil·la Florida.

Dijous, 06/06
CC Sant Martí

Dilluns, 10/06
CC Barceloneta, CC Baró de Viver, CC Can Castelló, CC Can Felipa, CC Casa del Rellotge, CC Casa Groga, CC Convent de Sant Agustí, CC Cotxeres Borrell, CC Drassanes, CC Font de la Guatlla, CC El Carmel, CC La Cadena, CC La Farinera del Clot, CC Pati Llimona, CC Sagrada Família, CC Teixonera, CC Vil·la Urània, CC Zona Nord.

Dimarts, 11/06
CC Can Deu i CC Josep Maria Trias i Peitx.

Dilluns, 17/06
CC Sant Andreu

Aquest juliol, a CC Can Basté, CC Can Clariana Cultural, CC Casinet d’Hostafrancs, CC Cotxeres de Sants, CC Guinardó, CC Joan Oliver - Pere Quart, CC La Sagrera - La Barraca, CC Matas i Ramis i CC Navas no hi ha oferta formativa.

 
Imatge: Miguel Porlan

 

Activitats relacionades