52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Insòlits, tres propostes musicals fora del comú

CC Albareda
30/09, 07 i 14/10/2022
  • Música

Un cicle de concerts poc convencionals al CC Albareda

Com cada mes de setembre, el CC Albareda presenta un trio de concerts d’allò més singulars. L’objectiu del cicle Insòlits és ben clar: descobrir formacions musicals inclassificables que aportin frescor a les orelles de tothom qui s’hi vulgui acostar. Us presentem tres propostes que, començant pel nom, no tenen res de convencionals.

Fetus
30/09 – 20.00 h
Aquest grup, provinent de l’Empordà, s’acosta al Poble-sec per presentar Sota, cavall i rei, el seu nou disc produït per en Joan Colomo, on aposta per accelerar i distorsionar el cançoner popular recollit i cantat des de fa anys per en Jaume Arnella. Ara, la formació les reinventa en clau punk garage i una naturalitat sorprenent.

Dan Peralbo i el Comboi
07/10 – 20.00 h
Els guanyadors del concurs musical Sona9 de l’any passat, presentaran l‘EP publicat al maig Miris com t’ho miris, sis cançons provocadores, carregades de sentit de l’humor i una bona dosi de rock de guitarres. El directe de la banda, originària d’Osona, aposta per una mescla de diverses disciplines artístiques amb propostes de fotografia, vídeo, il·lustració, pintura, moda... on tots els sentits entren en joc. 

Bemba Saoco
14/10 – 20.00 h
Amb la idea de reconstruir el concepte tradicional d’un concert, aquest grup trenca esquemes i s’empesca l’experiència musical 360 on, el públic, equipat amb auriculars wifi, viu una immersió en l’univers artístic del grup que actua a la platea, entre la gent. Els seus temes provoquen un sisme a l’escenari i entre el públic, amb la força d’un so electrònic contundent i un ritme sense precedents. Aquest concert forma part del circuit Barcelona Districte Cultural i també es podrà veure al CC Matas i Ramis (21/10 – 20.00 h), al CC La Sagrera – La Barraca (11/11 – 18.00 h) i al CC La Farinera del Clot (25/11 – 20.00 h).

Com sempre, els concerts tenen l’accés gratuït i només cal que reserveu entrades des dels enllaços anteriors a l’aplicatiu del centre a partir del dilluns de la mateixa setmana de cada actuació. Si teniu entrades reservades i finalment no vindreu, si us plau, retorneu-les per tal que algú altre les pugui fer servir. Aquí us n'expliquem el procés.

Fotografia: Roser Garmonal

Activitats relacionades