52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Íntims a la Cadena

CC La Cadena
29/11, 20/12/2022 i 17/01/2023
  • Dansa
  • Música
  • Teatre

S’estrena un nou cicle hivernal a La Marina

El CC La Cadena estrena un nou cicle de propostes de petit format per ampliar l’oferta cultural del barri. Així, a la programació cíclica Arts al carrer per a la primavera, al Terrassa d’estiu per a la temporada més calorosa de l’any, als Dissabtes en cadena per al públic infantil i a l’Enruta’t amb una programació proposada pel públic mateix, s’estrena Íntims de cara a l’hivern.

Les tardes fosques hivernals tenen un nou al·licient al barri de La Marina! Les sales del centre es transformen en escenaris musicals, teatrals o de dansa, moltes de les quals sorgides de la convocatòria Bambalina.

Una corda més
29/11 – 19:00 h
La violinista Núria Balcells i el guitarrista Rocco Papia fusionen el violí de 5 cordes i la guitarra de 7 cordes amb un repertori que engloba músiques del Brasil, tangos de Piazzolla o cançons d’Irlanda passant per temes populars d'Europa de l'Est i música catalana d’arrel.

Uniendo tierras
20/12 – 19:00 h
La companyia resident del Bambalina 2022 Mujeres Unidas Entre Tierras presenta una peça teatral que tracta de la decisió d’emigrar de moltes dones: els desacords, les il·lusions, la dedicació a les feines de cures, les lluites com a treballadores... I de quina manera poden alçar la veu i aportar pensament, reflexió i transformació a aquesta societat, no ser només mà d’obra barata.

María del Río
17/01 - 19:00 h
Cantautora barcelonina, formada al Conservatori del Liceu. Desfà la veu i la guitarra en una proposta dolça que parla tant de quotidianitats com de transcendentalitats. La proposta que presenta és el seu projecte en solitari. També ha coimpulsat el projecte musical Delight.

Les propostes són gratuïtes, només cal que reserveu entrades des dels enllaços anteriors.

Activitats relacionades