52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Ja podeu consultar l'informe d'activitat 2018

Centres Cívics de Barcelona
2018
  • Ciències socials

Aquestes propostes ja han passat

S'hi documenten les dades per equipaments, districtes i diversos indicadors

La Direcció de Cultura de Proximitat i Secretaria Tècnica i l'Institut de Cultura de Barcelona presenten l'informe de l'activitat dels Centres Cívics de Barcelona durant l'any 2018. S'hi poden consultar les dades dels 52 equipaments que formen part de la xarxa, tots força diferents pel que fa a dimensions, localització i tipus de gestió però força similars pel que fa a l'objectiu d'erigir-se com a centres de cultura de proximitat.

Sarrià - Sant Gervasi, amb 8 centres, és el Districte que compta amb més equipaments. El segueixen Sant Andreu i Sants - Montjuïc amb 7 cada un, pels 6 que podeu trobar repartits a Eixample, mentre que a Sant Martí i a Horta – Guinardó en compten fins a 5 cada un. Ciutat Vella, Les Corts i Nou Barris en tenen 4 i al Districte de Gràcia en trobareu 2.

En aquest informe hi podeu consultar les dades distribuïdes per centres i districtes o bé estudis concrets. En el darrer període estudiat, per exemple, recull que s'han realitzat 10.959 activitats formatives (comptant tallers i itineraris) on s'han inscrit 142.909 persones. Pel que fa a les manifestacions culturals se n'han programat 6.377 i han arribat fins a 477.264 espectadors.

Al web de l'Observatori de dades culturals de Barcelona, que recull les estadístiques des de l'any 2014, també hi ha exposades els números de museus, arxius, biblioteques, sales de concerts, cinemes, fàbriques de creació, ateneus i fins a 337 espais dedicats a fer arribar la cultura a tota la ciutadania.

Activitats relacionades