52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Jazz al jardí

CC Pere Pruna
24/05, 06, 20 i 27/06/2019
 • Música

Quatre concerts a la fresca i gratuïts

Quan es comença a albirar l'estiu, tots plegats tenim més ganes de sortir de casa i passar estones a l'aire lliure aprofitant la pujada de temperatures i els dies llargs. Molts equipaments de la xarxa de Centres Cívics de Barcelona organitzen cicles de concerts a la fresca dels jardins o patis de què disposen.

És el cas del CC Pere Pruna, que un any més organitza un seguit de concerts gratuïts, durant alguns vespres d'estiu, al voltant de l'antiga capella de les Mares Reparadores.

The mellow sound (24/05 – 20.30 h) és un quartet format per piano, contrabaix, bateria i veu on els intèrprets s'uneixen per l'amor al jazz i a la música moderna. La joventut dels components els fa afrontar els temes des d'una perspectiva més fresca tot i que partint d'una base clàssica d'on resulta una actuació subtil, agradable i atraient. Aquest primer concert el podreu seguir als jardins de la Biblioteca Clarà, amb motiu de la Festa Major de les Tres Torres, sempre i quan el cel aguanti serè. En cas de pluja, es farà a l'interior del CC Pere Pruna.

La següent cita amb l'agenda jazzística porta el duet format per la cantant Sara Coll i el pianista Albert Pladellorens (06/06 – 20.00 h). Arranjaments propis i únics, un polsim d'improvisació i una fusió perfecta entre la veu i les notes del piano us faran viatjar per diverses èpoques i estils d'aquest gènere musical.

La formació Scaramouche (20/06 – 20.00 h) és la següent a trepitjar l'escenari dels jardins del CC Pere Pruna. Agafant de referència el manouche de Django Reinhardt, l'heterodox quartet barceloní de gypsy jazz reconstrueix alguns dels seus temes, mantenint-ne l'essència i l'enriqueix amb ritmes i discursos més moderns.

A final de juny, i per tancar la sèrie de concerts a l'aire lliure, hi trobareu una agrupació de músics d'allò més insòlita. La Senior's band (27/06 – 19.30 h) és una banda sorgida del Taller de Músics que interpreta clàssics del jazz, swing i blues formada per una colla de músics amb una mitjana d'edat més alta que habitualment, però amb el mateix ritme i ganes de festa que qualsevol altra!

Activitats relacionades

 • Voleu conèixer Can Deu i Vil·la Urània?

  On:
  26 i 27/10/2019
  Quan:
  CC Vil·la Urània i CC Can Deu
 • Descobriu els tres misteris de la princesa de gel

  On:
  CC Pere Pruna i CC Casa Orlandai
  Quan:
  10 i 21/10/2019
 • Continuem apostant per les funcions inclusives

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 13/12/2019