52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Jazz a la plaça del CC Vallvidrera!

CC Vallvidrera - Vázquez Montalbán
15/04, 13/05 i 17/06/2023
  • Música

Un dissabte al mes, aperitiu i música en directe

Què us semblaria gaudir d’un concert de jazz a la plaça del CC Vallvidrera – Vázquez Montalbán mentre feu el vermut? I si a més a més hi afegim les vistes privilegiades sobre Collserola i que ben a la vora hi ha un parc per a la canalla? No us ho penseu més! Aquesta primavera, i amb les ganes de fer vida a l’aire lliure que comporta, l’equipament de Vallvidrera us convida a tres dissabtes musicals:

S’wonderful
15/04 – 12:30 h
El grup Black Coffee Quartet proposa un deliciós recorregut per la història del jazz vocal des de la dècada de 1940 fins a l’actualitat, passant per la bossa nova, el blues, el funky, el pop i la música cinematogràfica. Sònia Ratera (veu), Pep Mateu (guitarra), Cèsar Garrido (baix) i Christian Serra (bateria) interpretaran temes de Duke Ellington, Cole Porter, George Gershwin, Ella Fitzgerald, Diana Krall, Norah Jones...

Terreta Jazz Brasileiro
13/05 – 12:30 h
La segona proposta va a càrrec del trio Terreta. Format per Guillem Payaró (flauta), Xavier Vallés (guitarra) i Alberto Solé (bateria) és un punt de trobada entre les Illes Balears, la Terra Alta i l’Empordà. Tres músics joves establerts a Barcelona, entre cavall entre la música brasilera i el jazz. Reinterpreten estàndards i melodies buscant un so fresc, íntim i de qualitat.

Sergi Sirvent & Trumpet Affairs
17/06 – 12:30 h
El cicle es clou amb el concert d’en Sergi Sirvent, que presenta la versió més jazzística del seu grup Trumpet Affairs. En aquesta ocasió, els quatre intèrprets Sergi Sirvent (trompeta), Jordi Matas (guitarra) David Mengual (contrabaix) i Jordi Gardeñas (bateria) complauran el públic amb un repertori clàssic i elegant a base d’estàndards del jazz coneguts. Quina millor manera de celebrar el cap de setmana que fent l’aperitiu  en companyia d’aquests grans músics de l’escena catalana?

 
Els tres concerts són gratuïts, podeu demanar entrades des dels enllaços anteriors. Tingueu en compte que la línia de bus 128 té una parada just davant del centre i que si hi aneu amb els Ferrocarrils Catalans / Funicular, heu de baixar a Vallvidrera Superior, que queda a uns cinc minuts a peu.

Activitats relacionades