52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Jazz a la plaça del CC Vallvidrera

CC Vallvidrera - Vázquez Montalbán
06/04, 04/05 i 15/06/2024
  • Música

Torna la temporada de concerts a l'aire lliure

S’allarguen els dies, el termòmetre convida a sortir de casa i a gaudir dels migdies plàcids de dissabte sota l’ombra de les acàcies de l’esplanada del CC Vallvidrera – Vázquez Montalbán. Sumem-hi fer el vermut al bar del centre mentre sona la música en directe i ja tindríem el quadre complet!

 Aquesta primavera, l’equipament de Vallvidrera hi posa la música:

 
Joan Mar Sauqué trio
06/04 – 12.30 h
El trompetista i compositor empordanès Joan Mar Sauqué ve al centre per presentar el seu últim disc “Gone with the wind”. Acompanyat pel guitarrista Josep Traver i en Giuseppe Campisi al contrabaix, els temes combinen l’interès per la investigació històrica amb la vocació musical de Mar Sauqué.

 
Namina & Roots
04/05 – 12.30 h
Namina (veu, guitarra i dulcimer), Pep Gol (trompeta, melòdica, caragol de mar i més) i Pep Rius (contrabaix) s’uneixen per jugar amb el blues des de l’arrel fins a l’actualitat, passant pel swing i folk del nord i del sud i abraçant altres sonoritats. De Bessie Smith, Koko Taylor, Nina Simone i Taj Mahal a Tom Waits, Leyla McCalla o a les composicions de la cantautora Namina.

 
Ambi jazz duet
15/06 – 12.30 h
La parella musical formada per l’Alba Ruiz (saxo i veu) i l’Àngela Guerrero (piano) sorgeix de les ganes d’experimentar amb les sonoritats del jazz i generar contextos per deixar-se endur per la música i que el públic viatgi a través de les notes. Hi haurà harmonies improvisades així com versions d’alguns estàndards de les seves màximes inspiracions com Clara Peya i Anita O’Day.

 
Tot i que són gratuïts, millor si es reserven entrades per assegurar-se una cadira. Recordeu que la línia de bus 128 té una parada just davant del centre i que si hi aneu amb els Ferrocarrils Catalans / Funicular, heu de baixar a Vallvidrera Superior, que queda a uns cinc minuts a peu.

Activitats relacionades